Euroleague: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων στο Final-4 της Κολωνίας

Ορίσθηκαν οι ώρες των ημιτελικών-Πανδαισία θεάματος και πλήρης κάλυψη όλων των αγώνων για την νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης από τα κανάλια Νοvasports.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντόλου Εφές, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο θα παλέψουν στην Κολωνία (28-30 Μαΐου) για το πολύτιμο τρόπαιο της Euroleague. 

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, ο πρώτος χρονικά ημιτελικός θα είναι αυτός ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη και την Εφές του Εργκίν Αταμάν (28/05, 19:00) και θα ακολουθήσει χρονικά η αναμέτρηση ΜπαρτσελόναΑρμάνι (28/05, 22:00) για το δεύτερο εισιτήριο τελικού που θα πάρει ο νικητής.

Δύο ημέρες αργότερα, στις 30 Μαΐου, ο μικρός τελικός θα ξεκινήσει στις 18:30, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 21:30.

Φυσικά, όλη η πανδαισία θεάματος, η αγωνία παικτών και προπονητών, οι δηλώσεις, το παρασκήνιο των τεσσάρων αγώνων, θα μεταδοθούν απευθείας και αποκλειστικά, μέχρι το…τελευταίο δευτερόλεπτο, από τα κανάλια Novasports, όπως συμβαίνει τα 15 τελευταία χρόνια και στα Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.