Euroleague: Οι 4 της Κολωνίας είναι εδώ!

Αν τα πλέι-οφ ήταν το πρόγευμα, το φάιναλ φορ της Κολωνίας προμηνύεται απολαυστικό και έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες η δράση ήταν ασταμάτητη σχεδόν σε όλες τις σειρές, με τρεις από αυτές να κρατούν το ενδιαφέρον ως το πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι, πράγμα που δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Χθες βράδυ τρία ακόμα εισιτήρια βρήκαν τους κατόχους τους, αφού η ΤΣΣΚΑ είχε καθαρίσει από νωρίς την λαβωμένη από κορωνοϊό Φενέρ.

Στην Κωνσταντινούπολη έγινε ένα ακόμα απίθανο ματς ανάμεσα σε Εφές και Ρεαλ. Οι Τούρκοι κόντεψαν να πνιγούν στο άγχος του “πρέπει” απέναντι στην έμπειρη και καπάτσα Ρεάλ, όμως το ξύπνημα του Λάρκιν στην τελευταία περίοδο (10 πόντοι), ο Πλάις που ήρθε από το βάθος του πάγκου και κυρίως το τρίποντο – μαχαιριά του Σίμον έγειραν την πλάστιγγα. Ο αιώνιος τζέντλεμαν Λάσο είχε μόνο καλά λόγια για την Εφές και ο Αταμάν δεν μπορούσε να κρύψει την φιλοδοξια του.

Στο Φόρουμ του Μιλάνου όλα πήγαιναν πρίμα για την Αρμάνι, που έπαιρνε ώθηση από τη βραδιά καριέρας του Σαβόν Σιλντς (34π, 41PIR). To ρολόι έδειχνε 01:18 για το φινάλε, το σκορ ήταν 91-79 και οι σαμπάνιες είχαν πια παγώσει για να πανηγυριστεί η πρόκριση των γηπεδούχων. Ένα λεπτό παράνοιας αργότερα, το σκορ ήταν 91-89 και η Μπάγερν είχε τη μπάλα για να ισοφαρίσει ή να προσπεράσει! Ο Μπόλντγουιν συνάντησε τον τοίχο Χάινς και η ανατροπή δεν συνέβη ποτέ: η Αρμάνι ξανά στο F4, 29 χρόνια μετά. Ο Μεσίνα αποθέωσε τους παίκτες του, όπως και ο Τρινκέρι.

Στη Βαρκελώνη τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Η Μπάρσα κυριάρχησε από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια στην Ζενίτ να σκεφτεί νέα άλωση του Παλάου. Ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχτηκε το προφανές, ενώ ο Σάρας αποθέωνε τον παλιό του προπονητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.