Γιασικεβίτσιους: “Βελτιώθηκα μέσα από αυτή τη σειρά”

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως έγινε καλύτερος προπονητής, μέσα από τη σειρά των προημιτελικών της Μπαρτσελόνα με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Λιθουανός κόουτς έδωσε συγχαρητήρια στον Τσάβι Πασκουάλ για την εφετινή σεζόν της ρωσικής ομάδας, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση της καταλανικής ομάδας στο Final 4.

Χαρακτηριστικά, ο “Σάρας” δήλωσε: “Με όλο μου σεβασμό, συγχαρητήρια στον Τσάβι Πασκουάλ και τη Ζενίτ για αυτήν την καταπληκτική σεζόν, για μια καταπληκτική σειρά. Είπα στον Τσάβι μετά το παιχνίδι ότι για μένα, ως νέος προπονητής, ήταν πραγματικά εκπληκτικό να πάω στη σειρά εναντίον του και να μάθω και να βιώσω όλο αυτό. Με έκανε καλύτερο προπονητή. Το σημαντικό για το παιχνίδι είναι ότι δείξαμε τελικά το πραγματικό μας πρόσωπο. Δείξαμε τη σοβαρότητά μας. Δεν ήταν τέλειο, δε θα είναι ποτέ τέλειο. Ήταν απλώς ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, όχι μόνο επειδή κερδίσαμε και προχωράμε, αλλά γιατί παίξαμε καλό, σοβαρό μπάσκετ. Πρέπει να καταλάβουμε γιατί δεν μπορούσαμε να το κάνουμε στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.