Λάσο: “Υπέροχη ομάδα η Εφές, δεν μπορέσαμε να την ανταγωνιστούμε”

Ο Πάμπλο Λάσο αναγνώρισε την ανωτερότητα της Αναντολού Εφές και την συνεχάρη για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague.

Ο Ισπανός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της ομάδας του, όμως την ίδια στιγμή αποθέωσε την Εφές.

“Συγχαίρω την Εφές για τη νίκη. Τους εύχομαι καλή τύχη στο Final Four. Είναι μια υπέροχη ομάδα και το έδειξαν στα playoffs. Δεν έχω άλλα λόγια, αλλά να τους συγχαρώ για την πρόκριση. Για την ομάδα μου, έχω να πω καλά λόγια μόνο για τους παίκτες μου. Δεν μπορέσαμε να ανταγωνιστούμε, αλλά μάθαμε πολλά κατά τη διάρκεια των playoffs. Μεγαλώσαμε ως ομάδα και πιστεύω ότι οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια για τη σεζόν που έκαναν στη Euroleague. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που οι παίκτες μου αγωνίστηκαν όλο το χρόνο για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Δεν είμαι χαρούμενος γιατί όταν χάνεις ένα παιχνίδι σαν αυτό, είσαι απογοητευμένος. Όμως, ως προπονητής, πρέπει να τους δώσω όλα τα εύσημα για τον τρόπο που ήταν ανταγωνιστικοί όλο το χρόνο”, ήταν τα λόγια του Λάσο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.