Λάσο: “Έχουμε κερδίσει το σεβασμό που μας δείχνουν”

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αναγνώρισε τις δυσκολίες που έχει η σειρά με την Εφές.

Ο Βάσκος υποστήριξε στη συνέντευξη τύπου:
“Νιώθουμε καλά. Η επάνοδος του Σέρχι(Γιουλ) και του Τρέι (Τόμπκινς) σημαίνει πως την περασμένη εβδομάδα μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί. Ο Νίκο (Λαπροβίτολα) έγινε πατέρας και έχασε μία προπόνηση, αλλά όλα τα υπόλοιπα κύλησαν φυσιολογικά.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Η Εφές, όχι μόνο φέτος, είναι μια πολύ αναγνωρίσιμη ομάδα με γρήγορους σέντερ που μπορούν να σκοράρουν στη ρακέτα αλλά και να σουτάρουν τρίποντα, ενώ παράλληλα είναι καλοί αμυντικοί. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά για την περιφέρεια τους. Όλοι μπορούν να σκοράρουν και έχουν βαθύ ρόστερ.

Δεν ανεβαίνω ψυχολογικά όταν κερδίζουε, ούτε πέφτω όταν χάνουμε. Προσπαθώ να εκτιμώ την κατάσταση και δεν είναι το αποτέλεσμα αυτό που με οδηγεί. Αυτή την περίοδο έχουμε ένα καλό σερί αποτελεσμάτων.

Στα πλέι-οφ συμμετέχουν οι οκτώ καλύτερες ομάδες της σεζόν. Θα δώσω δύο παραδείγματα: όταν παίξαμε με τη Νταρουσάφακα, πήγαμε προβληματισμένοι στην Κωνσταντινούπολη γιατί είχαμε χάσει ένα παιχνίδι στη Μαδρίτη. Μια άλλη χρονιά χάσαμε με 40 πόντους από τον Παναθηναϊκό κι όμως κοιτάξαμε μπροστά. Η Ρεάλ έχει κερδίσει το σεβασμό που της αποδίδεται.

Η έδρα είναι κάτι σημαντικό, αλλά όχι αποφασιστικό. Η σεζόν είναι ξεχωριστή λόγω της απουσίας των φιλάθλων και των προβλημάτων που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει με τον covid. Θα δούμε πως όλα αυτά θα επηρεάσουν τα πλέι οφ.

Ο Λάρκιν είναι ο πιο εκρηκτικός παίκτης της Ευρωλίγκας, είναι πολύ γρήγορος και είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Απέναντι στην Μπασκόνια, δύο μέρες αφού έπαιξε με εμάς είχε ένα φανταστικό παιχνίδι παρότι τον μάρκαραν πολύ καλά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.