Μπάγερν: Έξαλλοι οι Βαυαροί με την γερμανική λίγκα

Η γερμανική Bundesliga όρισε το ντέρμπι της Μπάγερν με την Άλμπα... ανάμεσα στα Game 2 και 3 κόντρα στην Αρμάνι και όπως ήταν φυσικό οι Βαυαροί έγιναν έξαλλοι. Διαβάστε τι είπαν Τρινκέρι και Μπαϊέζι.

Ο Αντρέα Τρινκέρι ανέφερε:
“Πιστεύετε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να έχει κανείς δυο εξαιρετικές εμφανίσεις σε τόσο μεγάλα ματς σε διάστημα 48 ωρών; Συνεπώς κάποιος θέλει να παρατήσουμε ένα από τους δύο στόχους. Και η απάντηση μας είναι πως δεν πρόκειται να το κάνουμε. Εγώ δεν θα το κάνω, οι παίκτες μου δεν θα το κάνουν. Παλεύεις, δουλεύεις, κάνεις θυσίες για 8 μήνες για να μπορέσεις να διεκδικείς τίτλους. Και τότε κάποιος έρχεται και σου λέει “δεν γίνεται”.

Να διαλέξω; είναι απίστευτο. Δεν πρόκειται να το κάνουμε. Οπουδήποτε αλλού η ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα είναι σαν πρέσβειρα για το πρωτάθλημα, για τη χώρα, για τους ντόπιους παίκτες. Δεν είμαστε πρεσβευτές κανενός”.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Ντανιέλε Μπαϊέζι, δήλωσε:
“Νομίζω πως η λίγκα θα έπρεπε να προστατεύσει το προϊόν της και τις ομάδες που το απαρτίζουν. Είμαι εκνευρισμένος. Είναι ντροπή. Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι συνδρομή θα μπορούσε να έχει στο γερμανικό μπάσκετ η πρόκριση αυτού του συλλόγου στα πλέι-οφ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.