Παναγιωτόπουλος: «Υπήρχε πίστη και καταφέραμε να επανέλθουμε την κατάλληλη στιγμή» (vid)

Στο ότι ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες της σεζόν και μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση στα Playoffs της Euroleague στάθηκε ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος.

Μεταξύ άλλων σημείωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως:

«Είναι μια μεγάλη πρόκριση για τη Ζενίτ και την πόλη. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι, από όλο τον σύλλογο ώστε να φτάσουμε εδώ. Είναι μια χαρά που κρατάει λίγο, καθώς από αύριο πρέπει να προετοιμαστούμε για τα επόμενα μας».

Για τη φετινή σεζόν: «Όλη αυτή η διαδικασία μας έθεσε σε μια δύσκολη διαδιακασία. Αλλά πάντα ήμασταν εκεί. Οι παίκτες μας είχαν προσωπικότητα και ήθελαν να αποδείξουν πράγματα. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για να… τρυπήσουμε το ταβάνι μας, μαζί με τους προπονητές και όλο το σύλλογο, κάτι που το καταφέραμε. Έχουμε στελεχώσει μια νέα ομάδα, που ήταν λογικό πως θα φέρει μια κάμψη. Όμως είχαμε πίστη και καταφέραμε την κατάλληλη στιγμή να επανέλθουμε και επειδή το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα μπορέσαμε να πάρουμε την πρόκριση στα Playoffs».

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από το σταφ του Παναθηανϊκού το 2018: «Κάθε ανθρωπος πρέπει να καταλαβαίνει πότε πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό. Θεώρησα πως είχε κλείσει ο κύκλος μου εκείνη την στιγμή και έφυγα. Έτσι ένιωθα και έπραξα. Νιώθω μια δικαίωση, πιο πολύ για την οικογένειά μου, καθώς αυτό που προσπαθούμε και οι θυσίες που κάνουμε έχουν ένα αποτέλεσμα».

Για το σύνολο της Ζενίτ: «Καμία ομάδα δεν είναι απόλυτα πλήρης. Όμως αν πιστεύεις στη δουλειά σου και στοσύνολό σου, τότε μπορείς να φτάσεις εκεί που θες. Στοχεύουμε και στην ατομική βελτίωση με ώρες προπονήσεων, ειδικά στο πνευματικό κομμάτι, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες στιγμές. Είχαμε τα κενά μας, αλλά τα καλύψαμε με διαφορετικούες τρόπους και φτάσαμε σε αυτό το αποτελεσμα. Όλοι μας είμαστε μια αλαυσίδα, όπως έλεγε και ο κόουτς Πεδουλάκης και είσαι τόσο δυνατός, όσο ο πιο αδύναμος κρίκος σου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.