Μπαρτζώκας: Απίθανες ατάκες για Σπανούλη, κράξιμο και… Covid (vids)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε στην κάμερα της Nova πως δεν γνωρίζει τι θα κάνει ο Σπανούλης και λίγο αργότερα εμφανίστηκε αφοπλιστικός στη συνέντευξη Τύπου

Οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρέτησαν με νίκη επί της Χίμκι την φετινή  EuroLeague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας επανέλαβε ότι είναι έτοιμος για να κάνει τις εισηγήσεις στους αδελφούς Αγγελόπουλοι, ενώ τόνισε ότι είναι θέμα του Βασίλη Σπανούλη, αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ και την επόμενη περίοδο.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού στην κάμερα της ΝΟVA:

«Κάναμε το καθήκον μας και νικήσαμε στον τελευταίο αγώνα. Θακάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς και θα μιλήσω με τους προέδρους της ομάδας για να κάνω τις εισηγήσεις που έχω καταλήξει.

Ο Σπανούλης είναι θρύλος της Ευρωλίγκας. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα για το τι σκέφτεται να κάνει. Θα μιλήσει με τους προέδρους και την οικογένειά του και θα αποφασίσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού».

Στην συνέντευξη Τυπου, ο Μπαρτζώκας υποστήριξε: « Ήταν δύσκολο να πείσουμε τους παίκτες να παίξουν με συγκέντρωση και κίνητρο. Παίξαμε πιο σοβαρά στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως στην άμυνα μας. Η σεζόν τελείωσε. Είναι δύσκολο. Θέλαμε να παίξουμε περισσότερο στην Ευρωλίγκα. Τώρα πρέπει να κάνουμε ρεαλιστικό απολογισμό και ανάλυση για να γυρίσουμε δυνατότεροι».

Μάλιστα λίγο αργότερα στη ευνέντευξη Τύπου σημείωσε για τον Σπανούλη και τον τρόπο που θα σταματήσει την καριέρα του πως:

«Θα είναι κρίμα να ολοκληρώσει έτσι κεκλεισμένων των Θυρών, αλλά αν υπάρχει Covid πέντε χρόνια ακόμα θα σταματήσει στα 45; Λέω ένα παράδειγμα. Μακάρι. Αυτός ο άνθρωπος αξίζει ένα standing ovation. Το μπάσκετ δεν είναι τόσο απλό. Ο κόσμος και εσείς βλέπετε το μπάσκετ μόνο συναισθηματικά. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να το δω και ρεαλιστικά. Γιατί εμένα θα κράζετε όλη τη χρονιά μετά»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.