Ολυμπιακός-Χίμκι: Να κλείσει τη σεζόν με νίκη

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ (21:00, Novasports2HD) την ουραγό Χίμκι για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει νίκη προκειμένου να κλείσει θετικά τη σεζόν.

Σίγουρα η σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως την είχαν ονειρευτεί στον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα έμεινε εκτός οκτάδας, όμως οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν η τελευταία… γεύση να είναι γλυκιά. Σε μία σεζόν που στερήθηκαν τον κόσμο τους λόγω κορωνοϊού, που αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα και σκαμπανεβάσματα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει το καλύτερο δυνατό φινάλε. Μία νίκη με πολύ καλή εμφάνιση.

Απέναντι της θα βρει την ουραγό της βαθμολογίας και ίσως τη μεγαλύτερη απογοήτευση της φετινής Euroleague. Η Χίμκι των πολλών προβλημάτων πραγματοποίησε τη χειρότερη σεζόν της ιστορίας της στη διοργάνωση και εδώ και αρκετές αγωνιστικές μετρά αντίστροφα για να τελειώσει ο… γολγοθάς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι προ τριών ημερών (6/4) η ρωσική ομάδα γνώρισε τη συντριβή (92-62) στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι, ενώ είχε προηγηθεί βαριά ήττα και από την ΤΣΣΚΑ (92-72). Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα στη Μαδρίτη (72-63) από τη Ρεάλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι “ερυθρόλευκοι” θα στερηθούν τις υπηρεσίες των εδώ και καιρό τραυματιών Μάρτιν, Παπανικολάου, καθώς και του Ζαν Σαρλ, που ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα. Αντίθετα, επιστρέφει στη δράση ο Χάρισον.

Όσον αφορά τη Χίμκι, ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους τραυματίες Μπούκερ, Γιόβιτς, Τίμα και το μεγάλο της αστέρι Αλεξέι Σβεντ, ενώ εκτός “μάχης” τέθηκε και ο Τζόρνταν Μίκι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρσία, ο Πορτογάλος Φερνάντο Ρόσα και ο Ισραηλινός Σέφι Σέμες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.