Παναθηναϊκός: Για τη νίκη γοήτρου στο Κάουνας

Ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει από το Κάουνας με τη νίκη, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις, για την 34η αγωνιστική της Euroleague (20:00 Novapsorts1HD).

Οι “πράσινοι” προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο και αναζητούν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη σε ξένο έδαφος, μετά από τέσσερις μήνες. Είχε μεσολαβήσει η νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Στόχος της ομάδας του Οντέντ Κάτας είναι να ολοκληρώσει την εφετινή σεζόν στη διοργάνωση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο Ισραηλινός κόουτς θα έχει στη διάθεσή του τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος είναι “ετοιμοπόλεμος”.

Από την άλλη πλευρά, οι Λιθουανοί δε θα έχουν στη σύνθεσή τους Ρούμπιτ και Χέις, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Λοβέρν. Οι “πράσινοι” έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν 23 νίκες σε συνολικά 29 ματς των δυο ομάδων. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Τόμισλαβ Χορντόβ (Κροατία) και Αρτέμ Λαβρούκιν (Ρωσία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.