Παπαγιάννης: “Πάμε για τη νίκη στη Λιθουανία” (vid)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports, πως ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Λιθουανία με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο Έλληνας σέντερ συμπλήρωσε πως υπάρχει κίνητρο στους “πράσινους”, παρά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της εφετινής διοργάνωσης, ενώ αναφέρθηκε και στο μομέντουμ που έχει η ομάδα του, μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Αρχικά, ο Έλληνας σέντερ τόνισε για την κατάσταση του “τριφυλλιού” εν όψει του αγώνα με τη Ζαλγκίρις: “Είμαστε σε ένα πολύ καλό μομέντουμ και πρέπει να συνεχίσουμε από την καλή εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μιλάνο. Θα πάμε στη Λιθουανία για να πάρουμε τη νίκη”.

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Ζοφρέ Λοβέρν: “Παίζει πάρα πολύ καλά τον έχω παρακολουθήσει. Η Ζαλγκίρις παίζει μέσα από αυτό κιόλας. Πολλές μπάλες περνούν από αυτόν ανεξαρτήτως αν είναι για σκοράρισμα ή όχι. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ καλό ματς απ”.

Σχετικά με το κίνητρο των “πράσινων”, ο Παπαγιάννης δήλωσε: “Το κίνητρο είναι να παίξουμε σκληρά από την αρχή του αγώνα, ανεξαρτήτως από το αν έχουμε αποκλειστεί από τα play off. Κάθε φορά που μπαίνεις στο παρκέ πρέπει να δίνεις το 100% του εαυτού σου. Και οι δυο ομάδες θέλουν να πάρουν τη νίκη”.

Τέλος, τόνισε για το αν το ταξίδι στη Λιθουανία είναι ταλαιπωρία, καθώς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον: “Δεν μπορούμε να καθίσουμε να σκεφτούμε ταλαιπωρία. Είμαστε ευλογημένοι και αυτές τις δύσκολες εποχές, κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Δεν υπάρχει καμία ταλαιπωρία και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας εκεί μέσα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.