Ανακοινώθηκε ο Κρστιτς

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι επισήμως ο Νέναντ Κρστιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως από τη ρωσική ομάδα.

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι επισήμως ο Νέναντ Κρστιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως από τη ρωσική ομάδα. Ο διεθνής Σέρβος σέντερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο έχει χρονική διάρκεια δυο ετών.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας τόνισε για την απόκτηση του 27χρονου σέντερ από τη ρωσική ομάδα: «Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία από το αμερικανικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Συνήθιζα να τον συναντώ τα προηγούμενα χρόνια στις διεθνείς διοργανώσεις και τον ξέρω καλά από τη συμμετοχή του σε Ευρωμπάσκετ και Μουντομπάσκετ. Χρειαζόμαστε την εμπειρία και τη δύναμή του κάτω από τα καλάθια. Θέλαμε έναν παίκτη που να μπορεί να σκοράρει κοντά και μακριά από το καλάθι και ο Κρστιτς έχει αυτή την ικανότητα».

Επίσης, ο νέος τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Σάμι Μεχία, ο οποίος υπέγραψε επίσης διετές συμβόλαιο συνεργασίας: «Ο Μεχία παίζει σε δύο θέσεις και είναι καλός στο πικ εν ρολ. Μπορεί να βρει εύκολα τους συμπαίκτες του και είναι ικανός σκόρερ. Θέλαμε έναν ακόμη παίκτη που να μπορεί να επιτίθεται στο καλάθι και να βάζει τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι. Ήταν ο καλύτερος ξένος στη Γαλλία και αυτό λέει πολλά. Κάποτε η Λιέτουβος Ρίτας είχε αποκτήσει τον Έιντσον από ομάδα της Γαλλίας και πολλοί αμφισβήτησαν αυτή την επιλογή, αλλά αποδείχτηκαν λάθος. Ελπίζουμε πως ο Σάμι θα αποδείξει την αξία του σε μία μεγάλη ομάδα και θα αποδειχτεί για μας το ίδιο χρήσιμος όπως στη Σολέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.