Μπιάνκι: «Ελπίζουμε να έχουμε κλείσει την “ψαλίδα”»

Να εκμεταλλευτούν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για να παραμείνουν στην 2η θέση του ομίλου θέλουν στην Αρμάνι και παράλληλα να πάρει τη ρεβάνς για την εύκολη ήττα του πρώτου γύρου.

Να εκμεταλλευτούν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για να παραμείνουν στην 2η θέση του ομίλου θέλουν στην Αρμάνι και παράλληλα να πάρει τη ρεβάνς για την εύκολη ήττα του πρώτου γύρου.
Μια ήττα που, σύμφωνα με τον τεχνικό της ιταλικής ομάδας, Λούκα Μπάνκι, ήρθε για τους παίκτες του λόγω του σκληρού τρόπου που αγωνίστηκαν οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη.

«Ο Παναθηναϊκός έρχεται στο Μιλάνο προσεγγίζοντας με μεγάλη αποφασιστικότητα τον αγώνα για να επιβεβαιώσουν το ρόλο τους στον όμιλο. Ο αγώνας στην Αθήνα ήταν πολύ έντονος, εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, την ώρα που εμείς… ιδρώσαμε. Από τότε, όμως, έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο κι ελπίζουμε να έχουμε “κλείσει” την “ψαλίδα” της διαφοράς. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτόν τον αγώνα για να παραμείνουμε στη 2η θέση του ομίλου. Επιπλέον, παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να τους προσφέρουμε μία ακόμη εξαιρετική βραδιά».

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε από την πλευρά του είπε: «Είναι ένας πολύ δύσκολος και σημαντικός αγώνας για εμάς απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Μία ομάδα που παίζει δυνατά, με εμπειρία, χτισμένη γύρω από έναν μεγάλο παίκτη όπως ο Διαμαντίδης. Έχουμε δείξει μέχρι στιγμής πως μπορούμε να συναγωνιστούμε οποιονδήποτε αντίπαλο κι αυτός είναι ο στόχος μας και για το αυριανό παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.