Σόφο: “Η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη”

Ως την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Ως την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος μαζί με τους συμπαίκτες του θα αντιμετωπίσουν τους “πράσινους” την Κυριακή στον τελικό της Ευρωλίγκας.

“Ήταν δύσκολο ταξίδι. Παλέψαμε αρκετά για να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Είχαμε αποφασιστικότητα, πίστη και δουλέψαμε σκληρά. Είμαι περήφανος που φτάσαμε έως εδώ. Αντιμετωπίζουμε ίσως την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα και διαθέτει φοβερούς παίκτες όπως ο Διαμαντίδης. Δεν πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων. Κάναμε καλό παιχνίδι, μας βγήκαν τα σουτ και καταφέραμε να τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ. Οφείλω πολλά στη Μακάμπι και τον κόουτς Μπλατ, ο οποίος με τον τρόπο του, με την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την αρχή με βοήθησε αρκετά. Προσπαθώ να ανταποδώσω στο παρκέ την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Υπάρχει πολύ καλό περιβάλλον και πολλοί καλοί χαρακτήρες μέσα στην ομάδα”.

Τσακ Ειντσον: ” Έχουμε σπουδαία ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε την Κυριακή τον Παναθηναϊκό. Ξέρω πως ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και θα τα πούμε μετά από αυτό. Πάντως θεωρώ πως έχουμε τα όπλα για να φτάσουμε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας”.

Ταλ Μπερστάιν: “Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ έμπειρη ομάδα και θα έχουμε δύσκολο έργο. Είναι πολύ όμορφη εμπειρία να βλέπεις όλον αυτό τον κόσμο που μας έχει ακολουθήσει να δημιουργεί τέτοια ατμόσφαιρα. Για αυτούς θα δώσουμε τα πάντα και θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί τους την Κυριακή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.