«Έραψε» και στη Μάλαγα κουστουμάκι (video)

Πατώντας το γκάζι στο δεύτερο δεκάλεπτο η Αρμάνι καθάρισε τη Μάλαγα επικρατώντας 70-59 και έκλεισε τον πρώτο γύρο στην δεύτερη θέση ισόβαθμη με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με 4 νίκες και 3 ήττες.

Πατώντας το γκάζι στο δεύτερο δεκάλεπτο η Αρμάνι καθάρισε τη Μάλαγα επικρατώντας 70-59 και έκλεισε τον πρώτο γύρο στην δεύτερη θέση ισόβαθμη με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με 4 νίκες και 3 ήττες. Οι Ιταλοί είχαν σε καταπληκτική μέρα τον Κέιθ Λάγκφορντ ο οποίος σημείωσε 29 πόντους με 8/10 δίποντα και 2/4 τρίποντα.
Η Αρμάνι στηριζόμενη στην καλή της άμυνα έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 11 πόντους(38-27), ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο συνεχίζοντας στους ίδιους ρυθμούς ανέβασαν τη διαφορά ακόμα και στο +20 (57-37) στο 28ο λεπτό.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο λίγο το εκτεταμένο ροτέσιον  του Λούκα Μπάνκι, λίγο η χαλάρωση των Ιταλών έδωσε τη δυνατότητα στη Μάλαγα να μαζέψει τη διαφορά και να φύγει από το Μιλάνο δεδομένων των συνθηκών του ματς με μια τιμητική ήττα.
Κορυφαίος των Ισπανών ο Στίματς ο οποίος σημείωσε νταμπλ-ντάμπλ με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Κάνερ Μέντλεϊ τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.