Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αποκλειστικά στη Nova!

Η NOVA, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, δίνει στους συνδρομητές της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπομπές ειδικά αφιερωμένες στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ...

Η NOVA, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, δίνει στους συνδρομητές της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπομπές ειδικά αφιερωμένες στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ, Euroleague Final Four 2011, με την υπογραφή του Φίλιππου Συρίγου και της καλύτερης δημοσιογραφικής ομάδας μπάσκετ (Δ.Καρύδας, Ν.Παπαδογιάννης, Γ.Συρίγος, Γ.Ψαράκης).

Δείτε την Πέμπτη 05/05 στις 23:00 στο Novasports 3 την  εκπομπή: «Βαρκελώνη, Final Four 2011» με τον Γιώργο Συρίγο από το στούντιο της Βαρκελώνης και τον Νικήτα Αυγουλή από το στούντιο της NOVA. Παρακολουθήστε επίκαιρες αναλύσεις, πλούσιο ρεπορτάζ και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Καλεσμένος στο στούντιο της Βαρκελώνης ο πολυνίκης αρχηγός του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης ενώ στο στούντιο της Nova θα βρίσκεται ο προπονητής του Αμαρουσίου Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Μη χάσετε την Παρασκευή 06/05 στις 18:00, λίγο πριν το τζάμπολ, στο Novasport 1 και σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας στο Novasports HD την Pre Game εκπομπή «Βαρκελώνη, Final Four 2011». Καλεσμένος στο στούντιο της Nova ο προπονητής του Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης.

«Βαρκελώνη, Final Four 2011» στη Nova!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας