Ευρωλίγκα Γυναικών: Ανακοινώθηκαν οι δύο πρώτες «φούσκες»

Η φετινή Ευρωλίγκα Γυναικών θα διεξαχθεί σε «φούσκες» έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων των εμπλεκόμενων. Η FIBA ανακοίνωσε δύο πόλεις που θα φιλοξενήσουν δύο ομίλους (Κωνσταντινούπολη και Σοπρόν) και πλέον υπάρχει αναμονή για τις υπόλοιπες πόλεις.

Η Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία και η Σοπρόν στην Ουγγαρία είναι οι πρώτες δύο πόλεις που επίσημα θα είναι οι οικοδέσποινες δύο ξεχωριστών “hubs” και θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Β’ και του Δ’ γκρουπ αντίστοιχα τον Νοέμβριο. 

Στο μεταξύ, έχουν γίνει δεκτές οι αιτήσεις της Χιρόνα στην Ισπανία και της ACS Sepsi SIC για να διοργανώσουν το Bubble του Γ’ Ομίλου, αλλά απομένει το τελικό αποτέλεσμα του προκριματικού αγώνα play in μεταξύ των δύο ομάδων για να καθοριστεί ποια ομάδα θα φιλοξενήσει τελικά το τουρνουά.  

Η πόλη που θα φιλοξενήσει το Α’ Γκρουπ θα καθοριστεί αργότερα. 

Μετά τις αλλαγές που έγιναν στο σύστημα διεξαγωγής που επικυρώθηκε από τo Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της FIBA τον Σεπτέμβριο, οι ομάδες κάθε γκρουπ θα συγκεντρωθούν σε “hubs” δύο φορές στη διάρκεια της κανονικής περιόδου. 

Το πρώτο από τα δύο “hubs” θα διεξαχθεί από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου του 2020, ενώ ο δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί από τις 17 μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Oι οικοδεσπότες του δεύτερου γύρου των “φουσκών”, του Ιανουαρίου, θα ανακοινωθούν μελλοντικά.  

Όλες οι φάσεις της διοργάνωσης θα διεξαχθούν σε μορφή “Hub” για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και να μην υπάρξουν προβλήματα με τον Covid-19.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.