Match Center
video
Novasports – Eurocup, Ημιτελικά!
Ποιοί θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό; Μην χάσετε τις κρίσιμες μπασκετικές μάχες που θα αναδείξουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού. Αυτή την Τρίτη 26/3 οι πρώτοι αγώνες, Μπούργκ - Μπεσίκτας & Παρί Λόντον Λαϊονς. Στα κανάλια #Novasports!
video
Novasports – Eurocup, Προημιτελικά!
Τα προημιτελικά του Eurocup με τις 4 συναρπαστικές και αμφίρροπες νοκ άουτ αναμετρήσεις, live. Από 12/3 έως 14/3 στα κανάλια #Novasports!
video
Novasports – Μπάσκετ – Eurocup, Φάση των 16!
Ο αυτοκράτορας επέστρεψε. Ο Άρης έκλεισε θριαμβευτικά τον 1ο γύρο του Eurocup, και τώρα βάζει πλώρη για τα προημιτελικά. Μην χάσετε τον νοκ άουτ αγώνα Προμετέϊ - Άρης, και όλες τις μάχες της φάσης των 16 του Eurocup. 5 & 6 Μαρτίου στα κανάλια #Novasports!
video
Άρης: Χαμηλοί τόνοι, μετά την πρόκριση (video)
Σε δηλώσεις στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες του Άρη ήταν ευχαριστημένοι με την έκβαση του παιχνιδιού, αλλά πρόσθεσαν πως η πορεία στο EuroCup έχει δρόμο ακόμη. Συγκεκριμένα ο Βασίλης Τολιόπουλος στάθηκε στον κόσμο της ομάδας που είναι κάθε εβδομάδα εκεί τους στηρίζει και ελπίζει να φέρουν κι άλλες νίκες. Ο Δημήτρης Κατσίβελης πρόσθεσε πως είναι πολύ σημαντικό που επανήλθε ο Άρης στην Ευρώπη, ενώ οι ξένοι παίκτες των «κιτρινόμαυρων», Μπάνκστοουν, Σανόγκο και Ντε Σόουζα εμφανίστηκαν χαρούμενοι για τη νίκη αλλά η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμη.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.