Χωρίς Σκορδίλη κόντρα στη Λε Μαν

Να συνεχίσουν με μια ακόμη νίκη θέλουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Άρη στην αυριανή αναμέτρηση με τη Λε Μαν του Μιχάλη Κακιούζη για τη 2η αγωνιστική του «LAST 16» του Eurocup.

Να συνεχίσουν με μια ακόμη νίκη θέλουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Άρη στην αυριανή αναμέτρηση με τη Λε Μαν του Μιχάλη Κακιούζη για τη 2η αγωνιστική του «LAST 16» του Eurocup. Στο ματς φαίνεται πως θα δώσει το παρών ο Τόμας, ενώ θα απουσιάσει ο Σκορδίλης.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται από το απόγευμα στη γαλλική πόλη, όπου αύριο βράδυ (20:00) θα αναμετρηθούν με την τοπική ομάδα. Βραχυπρόθεσμος στόχος τους είναι η δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές και μακροπρόθεσμος η πρόκριση τους στην προημιτελική φάση. Ο Σαρόν Ντρούκερ -που φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από την ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα για να επιστρέψει στην πατρίδα του- μίλησε για συγκέντρωση.

«Η Λε Μαν, η οποία είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση στην Ευρώπη. Εμείς από την πλευρά μας βλέπουμε με μεγάλη σοβαρότητα το συγκεκριμένο ματς και σκοπεύουμε να αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια της διοργάνωσης. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε», ήταν τα λόγια του κόουτς του Άρη. Από την πλευρά του ο Χρήστος Ταπούτος συμπλήρωσε: «Θέλουμε να κερδίσουμε το αυριανό ματς, γιατί έπειτα από τη νίκη μας την προηγούμενη βδομάδα στην έδρα μας κόντρα στη Μπουντιβέλνικ, θα είναι ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλα δείχνουν πως ο τεχνικός των «κιτρίνων» θα έχει στη διάθεση του τον Τζον Τόμας. Ο νεοφερμένος Αμερικανός, που υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί αύριο. Αντιθέτως, δε ταξίδεψε στο Λε Μαν ο Γάιος Σκορδίλης. Ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο και παραμένει αμφίβολος ακόμη και για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.