Γιασικεβίτσιους: “Ομάδα της ζωής μου η Μπάρτσα”

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στη Μπαρτσελόνα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον ισπανικό Τύπο.

Ο Λιθουανός παίκτης της Λιέτουβος Ρίτας μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Επίσης, τόνισε με αρκετή δόση χιούμορ πως συμφώνησε με τη Λιέτουβος, γιατί βαρέθηκε να αλλάζει πάνες στην νεογέννητη κόρη του.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε για την επιστροφή του στη Λιθουανία: «Έκανα προπονήσεις στην Ελλάδα και έπρεπε να κάνω κάτι για να αρχίσω να παίζω μπάσκετ, γιατί είχα σιχαθεί να αλλάζω πάνες (γέλια). Πλέον είμαι στο Βίλνιους, σε μία πόλη και μία ομάδα που ξέρω καλά, και προσπαθώ να βρω τη φόρμα μου».

Για την Μπαρτσελόνα δήλωσε: «Ο κόσμος ξέρει καλά πως είμαι πολύ. ”Μπάρτσα”. Είμαι από την πρώτη ημέρα που γνώρισα το σύλλογο. Κι έγινα ακόμη περισσότερο όταν ήρθα στη Βαρκελώνη και είδα πως η Καταλονία μοιάζει πολύ με τη Λιθουανία. Έχω σπίτι στη Βαρκελώνη και ακόμη έχω διαρκείας στην ποδοσφαιρική ομάδα, που διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της. Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα της ζωής μου, ό,τι κι αν γίνει. Όποτε παίζω στο ”Παλαού Μπλαουγκράνα” ο κόσμος μου φέρεται υπέροχα. Πάντα είμαι έτοιμος να δακρύσω, έτσι ποτέ δεν παίζω καλά».

Και συμπλήρωσε για την εικόνα που παρουσιάζουν εφέτος οι Καταλανοί: «Στα πρώτα παιχνίδια η Μπαρτσελόνα δεν ήταν καλή. Ίσως λίγο η έλλειψη κινήτρου για τους παίκτες, ίσως οι πολλοί τραυματισμοί, έπαιξαν το ρόλο τους. Όταν όμως έρθουν τα μεγάλα ματς στο δρόμο για το φάιναλ φορ, η Μπαρτσελόνα για μένα θα είναι το φαβορί».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις σκέψεις του για το μέλλον: «Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω. Άλλες φορές λέω πως θα γίνω προπονητής, άλλες πως θα δουλέψω με μικρά παιδιά. Μάλλον ακόμη σκέφτομαι σαν παίκτης. Μέχρι τότε αισθάνομαι πως μπορώ να δώσω ακόμη πολλές ασίστ. Και ποιος ξέρει, ίσως επιστρέψω στην Εθνική. Έχω μία μικρή κόρη πλέον και θα προτιμούσα να τρέχω μαζί της σε ένα ελληνικό νησί από το να τρέχω στα γήπεδα. Όμως δεν έχω αγωνιστεί ποτέ σε ένα Eurobasket στην πατρίδα μου και μου αρέσει αυτή η ιδέα. Θα δούμε το Μάιο και πώς θα έχει κυλήσει η σεζόν για μένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.