Αλεξανδρής: «Ικανοποιημένοι από την Ευρωπαϊκή πορεία»

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι στον Άρη από την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι στον Άρη από την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση με τη Ντόνετς και ζήτησε από τους παίκτες του να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται προκειμένου να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Τέλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη στήριξη του κόσμου.

«Από την αρχή της χρονιάς παίζουμε με συγκεκριμένους στόχους. Αύριο ολοκληρώνεται η ευρωπαϊκή μας πορεία από την οποία έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι. Κερδίσαμε ορισμένα παιχνίδια, τα παιδιά κέρδισαν στον τομέα της εμπειρίας. Τηρουμένων των αναλογιών, πότε συγκεντρωθήκαμε ως ομάδα, με τι αντιπάλους παίξαμε, ήμαστε ευχαριστημένοι. Βέβαια η καλή παρουσία είχε και μεγάλο κόστος για την ομάδα μας. Το ρόστερ μας δεν ήταν βαθύ για τόσους αγώνες, μας κόστισε όχι τόσο στο αγωνιστικό αλλά από την άποψη των ταξιδιών μιας και σε κάθε αγώνα είχαμε σχεδόν δύο ξενύχτια», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» και συνέχισε:

«Εμείς ξεκινήσαμε με ένα σκεπτικό από την αρχή της χρονιάς. Να γινόμαστε συνέχεια όσο καλύτερη ομάδα μπορούμε, μέσα από τους αγώνες. Στόχος μας είναι να παλέψουμε για την νίκη. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, η ομάδα της Ντόνετσκ θέλει νίκη για την πρώτη θέση, ήρθε μία ημέρα νωρίτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες, το βλέπει πολύ σοβαρά. Έχει ένα πλήρες ρόστερ, έναν έμπειρο προπονητή αλλά κι εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη. Με διαφορετικές συνθήκες, αν δεν μας έφευγε ο Τζέιμς, αν δεν είχαμε κάποιες ήττες, ίσως να παίζαμε κι εμείς για την πρόκριση. Έχουμε συζητήσει με τα παιδιά τι πρέπει να κάνουμε, η εικόνα που μένει προς τον κόσμο είναι η τελευταία, οπότε θέλουμε αυτή η εικόνα που θα αφήσουμε στο τέλος της ευρωπαϊκής μας πορεία να είναι αυτή που μας αξίζει. να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Τέλος, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους οπαδούς της ομάδας: «Είναι πολύ δύσκολο να μαζέψεις τον κόσμο την σημερινή εποχή και κυρίως σε έναν τέτοιο αγώνα, που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ και ορισμένα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήθελε. Έχω υπομονή. Για να φέρεις τον κόσμο στο γήπεδο, πρέπει να κάνεις ανταγωνιστική ομάδα, να διεκδικείς την νίκη. Δεν μπορώ να παρακαλάω κάθε φορά, αλλά δεν έχω και παράπονο από τους φιλάθλους μας. Βλέποντας την προσπάθεια μας σε πολύ δύσκολες στιγμές μας στήριξαν με θέρμη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.