Μπανταλόνα-Ούνικς Καζάν 84-77: Σφράγισε την πρωτιά (hls)

Με πρώτο σκόρερ τον Ντιμιτρίγεβιτς (23π) και 28/30 βολές, η Μπανταλόνα κέρδισε για δεύτερη φορά φέτος την Ούνικς και πήρε μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο. 

Με πρώτο σκόρερ τον Ντιμιτρίγεβιτς (23π) και 28/30 βολές, η Μπανταλόνα κέρδισε για δεύτερη φορά φέτος την Ούνικς και πήρε μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο. 

Οι Καταλανοί είχαν σταθερό προβάδισμα στο ματς με διαφορές που κυμαίνονταν στους 8-10 πόντους, με την Ούνικς με μικρά ξεσπάσματα να πλησιάζει στο καλάθι ή να ισοφαρίζει, αλλά να μην περνά ποτέ μπροστά μετά την πρώτη περίοδο. 

Όλα κρίθηκαν στο φινάλε, όταν με το σκορ σστο 79-77 η Ούνικς έχασε διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει με Τζόρνταν και Μπράουν. Η Μπανταλόνα βρήκε τον τρόπο να πάει στη γραμμή και εν τέλει πήρε το ματς παρότι μοίρασε μόλις 9 ασίστ και έκανε 16 λάθη. Εκτός του Ντιμιτρίγεβιτς, θετικοί ήταν και οι Λόπεθ-Αροστέγι (17π, 9ρ) και Μπροτζιάνσκι (8π, 7ρ). 

Για την Ούνικς, που έπαιξε χωρίς τον Σμιθ και είχε νοκ άουτ στο τελευταίο 5λεπτο τον Κέιναν λόγω φάουλ, πρώτος σκόρερ ήταν ο χόλαντ με 20 πόντους. Ο Κέιναν πρόσθεσε 16, ο Γουάιτ είχε 11 πόντους, 5 ριμπάουντ, ο Μόργκαν 12 και ο Γουόλτερς 9π, 5 ασίστ. Μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του Πρίφτη ήταν η άμυνα, αφού τα περισσότερα από τα 29 φάουλ στα οποία υπέπεσε οδήγησαν την Μπανταλόνα σε εύκολους πόντους από την γραμμή των ελεύθερων βολών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.