Ουλμ-Μπουντούτσνοστ 73-77: Πρόκριση στο top-16 για τους Μαυροβούνιους (hls)

Με οδηγούς τους Ετζίμ και Ιβάνοβιτς, η Μπουντούτσνοστ πέρασε από τη Γερμανία και πήρε την πρόκριση για το top-16 του Eurocup.

Οι γηπεδούχοι -οι οποίοι χρειάζονταν δική τους νική και επικράτηση της Μπουλόν στον εκτός έδρας αγώνα με την Μόρναρ Μπαρ την Τετάρτη για να προκριθούν-  μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και χάρη στην ευστοχία του Κόντζερ από την περίμετρο και την υπεροπλία στη ρακέτα, έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με double score, 24-12.

Οι Βαλκάνιοι έκαναν την αντεπίθεσή τους στη δεύτερη περίοδο, περιόρισαν τα λάθη, ήταν πιο εύστοχοι και με άξονες τους Ετζίμ και Ιβάνοβιτς, με επιμέρους σκορ 25-11, πήγαν στα αποδυτήρια με το +2, 35-37.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, όμως ένα ξέσπασμα του Ιβάνοβιτς και η σταθερότητα του Ετζίμ στην εκκίνηση της τέταρτης περιόδου, έφεραν τη διαφορά στους 8 πόντους για τους Βαλκάνιους, οι οποίοι στο τέλος φάνηκαν ψύχραιμοι και πήραν τη νίκη-πρόκριση.

Από τους νικητές ο Ετζίμ είχε 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Ιβάνοβιτς προσέθεσε 19, ο Κομπς είχε 11. Για τους Γερμανούς ο Οσετκόφσκι είχε 17 πόντους και 5 ριμπάουντ, ο Κόντζερ 15, από 11 είχαν οι Πετρουτσέλι, Κοπέιν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.