Σλασκ – Χάποελ 76-87: Δύσκολο πέρασμα απ’ το Βρότσλαβ (hls)

Η Χάποελ Τελ Αβίβ νίκησε για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν τη Σλασκ, αυτή τη φορά πιο δύσκολα, με 87-76 στο Βρότσλαβ και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο του Προμηθέα στο EuroCup.

Η ομάδα του Ντάνι Φράνκο είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, ελάχιστες φορές κατάφερε να βρει ρυθμό και ως εκ τούτου η Σλασκ, παρότι αδιάφορη βαθμολογικά, έμεινε μέχρι τέλους μέσα στο παιχνίδι.

Πολύ ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, με την Χάποελ να κυνηγά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια, πληρώνοντας το πολύ νωθρό ξεκίνημα στον αγώνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Ισραηλινοί, έχοντας ανακτήσει το προβάδισμα, ξέφυγαν για πρώτη φορά με διαφορά εννέα πόντων, όμως πολύ γρήγορα «γκρέμισαν» ότι είχαν «χτίσει» και έβαλαν τη Σλασκ και πάλι στη διεκδίκηση (60-64).

Παρόλα αυτά, στην τέταρτη περίοδο η Χάποελ αύξησε την πίεση της στην άμυνα, οδήγησε τον αντίπαλο σε λάθη και κακές επιλογές, την ώρα που οι Μπράουν, ΜακΡέι και Μάνφορντ έδειξαν συνέπεια στην επίθεση, καταφέρνοντας να οδηγήσουν την ομάδα τους στην 12η φετινή νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για τη Χάποελ ο Προμηθέας στο Τελ Αβίβ, με τη Σλασκ να ολοκληρώνει τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις στην Ιταλία, απέναντι στην Τρέντο, τη μοναδική ομάδα που έχει νικήσει στο φετινό EuroCup.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 42-48, 60-64, 76-87

Δείτε ΕΔΩ τη στατιστική του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.