Μπρέσια-Λιετκάμπελις 65-74: Νίκη πλεονεκτήματος για τους Λιθουανούς (hls)

Η Λιετκάμπελις πέρασε από την έδρα των Κυπελλούχων Ιταλίας και διατηρεί άσβεστη την ελπίδα κατάκτησης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα του 1ου ομίλου του Eurocup.

Η Λιετκάμπελις νίκησε για δεύτερη φορά στη σεζόν την Μπρέσια και πήγε στο 9-7 στον πρώτο όμιλο του Eurocup, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν ήδη πάρει την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.

Οι Λιθουανοί εξ αρχής επέβαλαν τον ρυθμό τους, έχοντας και τον έλεγχο των ριμπάουντ (44-28 ο τελικός απολογισμός) και προοδευτικά αύξαναν την διαφορά τους από τους άστοχους Ιταλούς, από τους οποίους απουσίαζε ο ηγέτης Ντελα Βάλε.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Τσάνακ να προηγείται με 38-29, χάρη στον Πετρουτσέλι οι Ιταλοί αντέδρασαν στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως η επιθετική πολυφωνία των Λιθουανών ήταν αρκετή για να τους δώσει την 9η νίκη τους στους ομίλους, δύο αγωνιστικές προτού ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, με την Μπρέσια να πηγαίνει στο 7-9.

Από τους νικητές ο Πόποβιτς είχε 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Όρελικ 10 πόντους, ενώ για τους Ιταλούς δεν έφτασαν οι 17 πόντους του Πετρουτσέλι και οι 11 του Νίκολιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.