Προμετέι-Μπανταλόνα 95-90: Μόνη στην πρώτη θέση (hls)

Η ουκρανική ομάδα προελαύνει στον Α' όμιλο του Eurocup με 9 νίκες για την διεκδίκηση του απόλυτου πλεονεκτήματος έδρας στις επόμενες φάσεις μέχρι και τον τελικό.

Η Προμετέι δεν έχει την “συγκατοίκηση” της Μπανταλόνα στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου, ύστερα από 13 αγωνιστικές στο Eurocup και την νίκη της ουκρανικής ομάδας στο ντέρμπι κορυφής με την ισπανική (95-90)Π. Οι γηπεδούχοι που είναι φιλοξενούμενοι στην Ρίγα, λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία, ισοφάρισαν και την διαφορά της ήττας τους στον πρώτο γύρο από την Μπανταλόνα και πλέον καμία ομάδα δεν θα έχει πλέονέκτημα σε περίπτωση τελικής διπλής ισοβαθμίας για το καλύτερο δυνατό αβαντάζ έδρας στις 4 επόμενες φάσεις της διοργάνωσης, με τα μονά παιχνίδια, μέχρι και τον τελικό. Η παραγωγικότερη επίθεση σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα δώσει και την υψηλότερη θέση.

Πρώτος σκόρερ της Προμετέι ο Ντι Τζέι Κένενετι και ακολούθησαν οι Σάνον και Αγκάντα, ενώ από την Χουβεντούτ, 17 πόντους σημείωσε ο Πάρα και έναν λιγότερο ο Γκάι. Η Προμετέι είχε συνεχές προβάδισμα στο σκορ μέχρι το 23′, η Μπανταλόνα προηγήθηκε δυο φορές με διαφορά ενός πόντου, αλλά η ουκρανική ομάδα “απάντησε” με σερί 16-0 (

Δεκάλεπτα: 26-20, 49-38, 72-57, 95-90

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.