Κ.Κουφός : “Νικήσαμε μια φορμαρισμένη ομάδα!” (vid)

Ικανοποιημένος ο Κώστας Κουφός και ο προποητής των Λόντον Λάιονς για την αποψινή νίκη στην Πάτρα επί του Προμηθέα, με την οποία η Αγγλική ομάδα βλέπει αισιόδοξα την προοπτική πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup.

Ήταν μια σημαντική νίκη. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που ήταν σε ανοδική πορεία και ξέραμε πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι σημαντικό αυτό που κάναμε εδώ όπως βέβαια και τιο γεγονός πως πετύχαμε 3η συνεχόμενη νίκη. Τέτοια αποτελέσματα και τέτοιες εμφανίσεις μας κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον αρκεί βέβαια να έχουμε συνέχεια στην θετική μας πορεία..” είπε στην κάμερα της NOVA ο Κουφός.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την προσπάθεια που κάναμε σε άμυνα και επίθεση. Κάναμε μια αποτελεσματική πιεστική άμυνα και αυτό ήρθε να μας χαροποιήσει διότι είμαστε σε μια εποχή όπου χτίζουμε την νοοτροοπία μας και το αγωνιστικό προφίλ από νίκη σε νίκη. Είμαστε με αυτή την επιτυχία σε τροχιά πρόκρισης όμως υπάρχει ακόμα πάρα πολύ δρόμος και πρέπει να μείνουμνε συγκεντρωμένοι στο έργο μας…” είπε στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός Ράϊαν Σμιντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.