Ο Σλότερ «εκτέλεσε» τη Χάποελ (hls)

Με τρίποντο του Έι Τζέι Σλότερ 3.5’’ πριν το τέλος, η Γκραν Κανάρια επικράτησε 85-83 της Χάποελ Τελ Αβίβ και διεύρυνε το νικηφόρο σερί εντός έδρας.

Η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς μετά από ένα καταπληκτικό, επιθετικά, πρώτο ημίχρονο (52-45), εμφανίστηκε «σκιά του εαυτού της» στο δεύτερο μέρος και άφησε τη Χάποελ να πάρει τα ηνία. Οι Ισραηλινοί ήλεγξαν τον ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και προηγήθηκαν ακόμη και με διαφορά επτά πόντων, όμως δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το ματς και το πλήρωσαν.

Διαδοχικές κακές επιθέσεις, έδωσαν την δυνατότητα στη Γκραν Κανάρια να «ψαλιδίσει» τη διαφορά (82-83) και όταν η μπάλα «έκαιγε» βγήκε μπροστά ο Έι Τζέι Σλότερ. Ο πολύπειρος Πολωνός με τρίποντο μπροστά στο υψωμένο χέρι του Γινάτ και με 3.5’’ να απομένουν για το τέλος, «υπέγραψε» τη νίκη της ομάδας του με 85-83.

Πέντε διψήφιους είχε η Γκραν Κανάρια με πρώτο σκόρερ τον Τζον Σούρνα με 18 πόντους. Ακολούθησε ο Ίνγκλις με 14, ενώ 12 πρόσθεσε ο καθοριστικός Σλότερ. Από πλευράς Χάποελ, φοβερό πρώτο ημίχρονο έκανε ο Μάνφορντ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 24 πόντους και ακολούθησε ο ΜακΡέι με 17. Μοιραίος ο εξαιρετικός στην τέταρτη περίοδο Μπράουν.

Τα δεκάλεπτα: 26-24, 52-45, 63-60, 85-83.

Αναλυτικά η στατιστική του αγώνα ΕΔΩ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.