Αμβούργο-Ανδόρα 91-97: Διαφορά εμπειρίας (hls)

Δεύτερη νίκη για την ισπανική ομάδα στο Εurocup, ενώ το Αμβούργο συνεχίζει την συγκομιδή εμπεριών στην πρώτη συμμετοχή του.

Το Αμβούργο διεκδίκησε την πρώτη νίκη του στην 3η αγωνιστική του Eurocup, αλλά η πιο έμπειρη Ανδόρα αρνήθηκε την ήττα και έφτασε στην δεύτερη νίκη της (97-91) στην Γερμανία, έχοντας την απαραίτητη ψυχραιμία, όταν το προβάδισμα των 15 πόντων που είχε στο 25′ (536-51) μειώθηκε στους 5, αλλά και στον έναν πόντο, δυο φορές στο τέταρτο δεκάλέπτο (79-80 και 85-86), αλλά η μερική ανατροπή του σκορ δεν έγινε ποτέ, ολική. Η ομάδα του πριγκηπάτου της Ανδόρας, είχε σε καλή βραδιά τον Ντού Κρόφορντ, καθώς και τον συμπατριώτη του, Αμερικάνο Κόντι Μίλλερ-Μαλ Κιντάιρ, ενώ καθοριστική συμβολή είχε ο Χάνα στο 2ο δεκάλεπτο και ο Ιρλανός Μόργκαν με τα έξι ριμπάουντ που μάζεψε και εκ των οποίων τα δυο τελευταία στα δυο τελευταία λεπτά, δεν έδωσαν δεύτερη επίθεση στην γερμανική ομάδα.

Στον αντίποδα, ο Χόμσλει και ο Μακ Κάλουμ αποτέλεσαν την πιο αξιόπιστες απειλές για το καλάθι της Ανδόρας, ενώ πολύ καλή εμφάνιση είχε ο Εσθνονός Μάικ Κότσαρ. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Αμερικάνος Χένριτς που δεν σκόραρε σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Δεκάλεπτα: 26-25, 47-54, 68-73, 91-97

Δείτε την στατιστική εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.