Τρέντο-Μπανταλόνα 56-86: Διαφορά εμπειρίας και ποιότητας (hls)

Eύκολη πρεμιέρα για την ισπανική ομάδα που κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των γηπεδούχων.

Η θεωρητική υπεροχή της Γιουβεντούτ Μπανταλόνα συγκριτικά με την γηπεδούχο Τρέντο, επιβεβαιώθηκε στο παρκέ της ιταλικής έδρας, την «BLM Arena», με την ισπανική ομάδα να νικά 86-56 για την πρεμιέρα του EuroCup (Α’ όμιλος). Οι παίκτες της Τρέντο και δή οι Αμερικάνοι, με εξαίρεση τον Καρολάϊν που ήταν ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων, ήταν πολύ άστοχοι από την περιφέρεια (33% δίποντα, 25% τρίποντα), αλλά και λει απ…προπόνησης, με αποτέλεσμα να κυνηγούν στο σκορ και στα 4 δεκάλεπτα. Κάτω από το ισπανικό καλάθι, ο Αντε Τόμιτς έκανε την διαφορά για την Μπανταλόνα, όπως αναμενόταν και αποτέλεσε αποτρεπτικό παράγοντα για τους γηπεδούχους να σκοράρουν με διεισδύσεις.

Η Μπανταλόνα σημείωσε επιμέρους σκορ 9-23 στην 3η περίοδο και ουσιαστικά…τελείωσε επιτυχώς το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της στην διοργάνωση, καθώς προηγήθηκε με 37-63 και ο τεχνικός της, Κάρλες Ντουράν χρησιμοποίησε όλους τους αναπληρωματικούς, με τον Μοράνκα να ήταν ο μοναδικός που δεν χρίσθηκε σκόρερ. Ο Σουηδός Μπιργκάντερ, ο Σλοβάκος Μπροζντιάσκι και ο Ισπανός Πάρα, πρόσθεσαν 38 πόντους στους 13 του Τόμιτς.

Δεκάλεπτα: 14-17, 28-40, 37-62, 56-86

Δείτε τα στατιστικά εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.