Νίκη στην πρεμιέρα για την Άνκαρα στην επιστροφή της στο Eurocup! (hls)

Η Άνκαρα κέρδισε μέσα στο γήπεδο της την γαλλική Λεβαλουά με σκορ 73-65, σε ένα «γεμάτο» παιχνίδι με διαφορετικούς πρωταγωνιστές ανά ημίχρονο.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τις ομάδες να είναι αρκετά ανταγωνιστικές μεταξύ τους, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Γάλλοι πάτησα γκάζι και με πολύ καλά ποσοστά θα σουτ τριών πόντων (πάνω από 50%)  πήγαν στα αποδυτήρια με τη διαφορά στο + 6 και το σκορ 36-42. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα άλλαξαν αφού οι τούρκοι ξεκίνησαν α είναι πιο επιθετικοί στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και πιο αποτελεσματικοί στο κομμάτι της επίθεσης. 

Πιο συγκεκριμένα, το δίδυμο Άλεκ Πέρεζ και Οκτάβιους Έλλις (12π., 6ριμπ.) έδωσε θεματικές φάσεις ενώ εντυπωσιακός ήταν και ο Ενγκιντενίζ ο οποίος με δικά του είναι συνεχόμενα τρίποντα (4/5) κράτησε την Άνκαρα μπροστά στο σκορ και δεν άφησε περιθώρια στους Γάλλους να αντιδράσουν. 

Το παιχνίδι ήτανε μία μάχη ανάμεσα στους δύο ταλαντούχους γκαρντ των δύο ομάδων, ο λόγος για τους Άλεξ Πέρεζ και Γουίλ Κάμινγκς (26π.), οι οποίοι κυριολεκτικά προσπαθούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι από μόνοι τους, κυρίως στα τελευταία λεπτά. 

Η πιεστική άμυνα των Τούρκων δεν άφησε περιθώρια στους Γάλλους για να συντηρήσουν το καλό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων, μείωσε την παραγωγικότητα τους, αύξησε τα λάθη τους και μαζί με την φανταστική απόδοση του Πέρεζ (18π.,13 ασίστ) έδωσε τη νίκη δίκαια στην Άνκαρα που κέρδισε το πρώτο παιχνίδι του φετινού Eurocup στην επιστροφή της στην διοργάνωση μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 12-20, 16-11,21-12


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.