Γκραν Κανάρια – Τσεντεβίτα 77-79: Επεισοδιακό “διπλό” στην Ισπανία (hls)

Η Τσεντεβίτα πήρε σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης σε έναν αγώνα με τρομερή εξέλιξη και συγκινήσεις μέχρι το τέλος.

Παράσταση για ένα ρόλο η πρώτη περίοδος για την Γκραν Κανάρια που κυριάρχησε στις δύο άκρες του παρκέ στην Ισπανία. Η Τσεντεβίτα ψαχνόταν πραγματοποιώντας το ένα λάθος πίσω από το άλλο (συνολικά έκανε 10 λάθη σε 10 λεπτά). Οι γηπεδούχοι πήραν πόντους από όλους τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ οι φιλοξενούμενοι στηρίχτηκαν στην εμπειρία του Γιάκα Μπλάζιτς, αλλά και στο ταλέντο του Πούλεν για να μείνουν κοντά στο σκορ. Η περίοδος έκλεισε 30-20 με την Τσεντεβίτα να συμμαζεύει την διαφορά με το μακρινό σουτ.

Στην δεύτερη περίοδο άλλαξε η αγωνιστική συμπεριφορά της Τσεντεβίτα και επί μέρους σκορ κατάφεραν να στείλουν την διαφορά στον πόντο (48-47). Ο Γιάκα Μπλάζιτς ξεδίπλωσε την εμπειρία του στο παρκέ και η ομάδα του Γκόλεματς έγινε κάτι περισσότερο από ανταγωνιστική. Ένις και Μπροσίνο χάθηκαν και η Γκραν Κανάρια έχασε την επαφή της με το καλάθι. Όταν ζεστάθηκαν ξανά και επέστρεψαν στο σκοράρισμα, οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Το ματς ήταν ντέρμπι και καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει. Επεισοδιακή εξέλιξη στο φινάλε με την Τσεντεβίτα να παίζει καλύτερα στο τέλος και παρά τα 21 λάθη που υπέπεσε, να φεύγει με το διπλό από την Ισπανία.

Δείτε εδώ στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.