Λεβαλουά: Δυνάμωσε με Βινς Χάντερ (vid)

Ο Βινς Χάντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και την Μπουλόν-Λεβαλουά Mετροπολιτάν, η οποία αγωνίζεται στο Eurocup.

Ο Βινς Χάντερ ήταν εκ των διακριθέντων στην εξαιρετική σεζόν που έκανε η Βίρτους Μπολόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα, και ολοκληρώθηκε ιδανικά με το «σκούπισμα» της Αρμάνι Μιλάνο στους τελικούς.

Η Μπουλόν-Λεβαλουά Μετροπόλιταν πυροδότησε την… βόμβα και απέσπασε την υπογραφή του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, ο οποίος μετακομίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά στη καριέρα του. Παράλληλα θα αγωνίζεται φυσικά και στο Eurocup.

Στην Βίρτους του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο Χάντερ είχε 9.8 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.1 κλέψιμο ανά ματς στην LBA (ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ). Την σεζόν 2017-2018 είχε παίξει 4 ματς στους Μέμφις Γκρίζλις, προτού πάρει την απόφαση να διασχίσει τον Ατλαντικό για λογαριασμό της ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε και το Basketball Champions League και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο 27χρόνος σέντερ είχε τιμωρηθεί τον Ιούλιο με τρίμηνο αποκλεισμό λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών. Και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν τέθηκε σε ισχύ η ανανέωση συνεργασίας με την Βίρτους Μπολόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.