Αλεξανδρής: «Καλή κλήρωση»

Ικανοποιημένος με την κλήρωση του Euro Cup εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ικανοποιημένος με την κλήρωση του Euro Cup εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως θέλει να μελετήσει τους αντιπάλους του Άρη, για να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Δαμιανίδης τόνισε πως αυτό που έχει σημασία για την ομάδα του τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να κλείσει το ρόστερ της ομάδας.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Η πρώτη εντύπωση που σχηματίσαμε βλέποντας τους αντιπάλους μας είναι καλή. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε όμως ότι μέχρι να μελετήσουμε τους αντιπάλους μας διεξοδικά, δεν μπορούμε να έχουμε 100% επιτυχία στις αρχικές μας προβλέψεις και να είμαστε απόλυτα σίγουροι».

Και συμπλήρωσε: «Το θετικό ωστόσο είναι ότι αποφύγαμε άλλες ομάδες που θεωρητικά πάντα φαντάζουν ισχυρότερες. Το παν για εμάς είναι να «δεθούμε» ως σύνολο και να παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει όταν θα αρχίσουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Άρη, Γιάννη Δαμιανίδης τόνισε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει πρώτιστα είναι να κλείσουμε το ρόστερ μας και να «δέσει» η ομάδα το συντομότερο δυνατό. Οποιοδήποτε σχόλιο και να κάνουμε για τους αντιπάλους μας στον όμιλο είναι περιττό, διότι τα πάντα κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα για να περάσουμε στην επόμενη φάση, διότι τα ονόματα και το βάρος της φανέλας δεν είναι αρκετά για να κερδίζεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.