Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 87-54: Εξαιρετική εμφάνιση και ένα βήμα πλέον μακριά από τον τίτλο

H ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς πήρε τον τρίτο τελικό έκανε το 3-2 και πλέον θέλει μια νίκη για να τελειώσει την σειρά και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στον τρίτο τελικό της Α1 γυναικών με τις “ερυθρόλευκες” να επικρατούν με σκορ…και να κάνουν το 3-2 στην σειρά η οποία κρίνεται στις τέσσερις νίκες.

Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς είχε τις δυο νίκες από την κανονική διάρκεια και έχει πλέον το πλεονέκτημα αφού χρειάζεται μια μόλις νίκη για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση και πήρε από νωρίς ένα ισχυρό προβάδισμα το οποίο κυμάνθηκε γρήγορα και σε διψήφια επίπεδα αφού το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με επιμέρους σκορ 22-6 ενώ και το δεύτερο δεκάλεπτο κρίθηκε υπέρ της γηπεδούχου με μικρότερη διαφορά όμως (21-15).

Στην συνέχεια του αγώνα ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι καλύτερος σχεδόν σε όλους τους τομείς κατάφερε να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει αυτή την μεγάλη διαφορά που είχε χτίσει και τελικά να πάρει μια πού μεγάλη νίκη και να βρεθεί ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου.

Κορυφαία για τις “ερυθρόλευκες” η Σταμολάμπρου με 21 πόντους ενώ από 16 πρόσθεσαν οι Βίτολα και Νικολοπούλου στην πλευρά του Παναθηναϊκού 13 πόντους είχε η Μπουντούρη και από 11 οι Ριντ και Φίτζεραλντ.

Τα δεκάλεπτα: 22-6, 21-15, 15-18, 29-15.

Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.