Καπογιάννη: «Θα είναι ανόητος κάποιος αν ξεγράψει τον Παναθηναϊκό, εμείς απλά ισοφαρίσαμε την σειρά»

Η Έλενα Καπογιάννη στις δηλώσεις της μετά την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού προσπάθησε να ρίξει τους τόνους υπενθυμίζοντας σε όλους ό,τι η δουλειά τώρα ξεκινά!

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Έλενας Καπογιάννη μετά την ισοφάριση της σειράς των τελικών από τον Παναθηναϊκό:

«Τον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου εύκολο να τον ξεγράψεις. Η ομάδα μας είναι δυνατή, έχει μέταλλο και είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Δουλεύουμε καλά. Δεν μπορεί κανένας αντίπαλος, και αυτό το αποδείξαμε και στο Eurocup, να μας ξεγράψει. Θα είναι ανόητος κάποιος να ξεγράψει τον Παναθηναϊκό.»

Για την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας:

«Οι αθλήτριες εκτελούν ό,τι και αν σχεδιάσει ο προπονητής. Αυτές αξίζουν τα εύσημα λοιπόν. Πρέπει πραγματικά να τις συγχαρώ γιατί έχουν κάνει απίθανη υπέρβαση. Εκεί που όλοι μας είχαν ξεγραμμένους, σήκωσαν ανάστημα και έβαλαν το… εγώ τους κάτω από την ομάδα. ήταν εκεί η μία για την άλλη όποτε χρειάστηκε και αυτό είναι ομάδα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει το σκορ, με νοιάζει να παίζουμε με μαχητική ψυχή και σαν ομάδα. Η μία για την άλλη στην άμυνα, με πειθαρχία στην επίθεση.»

Για τον Ολυμπιακό και την συνέχεια των τελικών:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εγώ έκανα κλειστό ροτέισιον και σίγουρα πρέπει να τις φρεσκάρουμε τώρα αλλά δεν έχουμε και περιθώριο. Οπότε πάμε στο επόμενο ματς με την ίδια λογική να πάμε να διεκδικήσουμε με μυαλό ό,τι μας αναλογεί. Όταν μια ομάδα είναι το φαβορί, προηγείται με 2-0 και ισοφαρίζεται, σαφώς και έχει περισσότερη πίεση. Σαφώς έχουμε αποφορτιστεί λίγο αλλά θα είναι ανοησία και λάθος μας να νομίζουμε ό,τι έχουμε κάνει κάτι. Απλά ισοφαρίσαμε την σειρά, αυτό πρέπει να κρατήσουμε στο μυαλό μας.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.