Παναθηναϊκός: Παραμένει στο “τριφύλλι” η Λύμουρα

Η Λολίτα Λύμουρα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Ελληνίδα παίκτρια ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των “πράσινων” μέσα σε πέντε λεπτά, ενώ ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν τον Ερασιτέχνη, κάνοντας απλά μια εγγραφή.

Η ανακοίνωση των “πράσινων” αναφέρει: “Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συνέχεια της συνεργασίας του με τη Λολίτα Λύμουρα για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας με το «τριφύλλι» παραμένει στην ομάδα της καρδιάς της και θα συνεχίσει να βοηθάει τον ΠΑΟ να πετυχαίνει τους στόχους του”.

Η ίδια από την πλευρά της, δήλωσε στην ιστοσελίδα των “πράσινων”: “Δε θα μπορούσα να μην είμαι εδώ στη συνέχεια αυτή, εφόσον μάλιστα θα παίξουμε και στα ευρωπαϊκά κύπελλα! Όταν σε καλεί ο Παναθηναϊκός, δεν υπάρχουν πολλές σκέψεις να κάνεις. Μια συζήτηση πέντε λεπτών με τον Σωτήρη Πανταλέων αρκούσε για να δώσουμε τα χέρια και να συνεχίσουμε για ακόμα ένα χρόνο μαζί. Θέλω να ζήσω ξανά το μοναδικό προνόμιο να αγωνίζεσαι μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Χαμηλά το κεφάλι και δουλειά στο γήπεδο, ας μιλάμε με πράξεις. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη που μας δείξατε και θα ήθελα να απευθύνω ένα κάλεσμα στον απλό φίλο του Παναθηναϊκού. Δείξτε τη δύναμη σας με μια εγγραφή στον Παναθηναϊκό ΑΟ για να τον μεγαλώσουμε μαζί ακόμα περισσότερο!”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.