Παντελάκης: «Δύσκολο να διαχειριστούμε την απόφαση επανάληψης του πρώτου τελικού»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήρε την απόδοση των παικτριών του και ιδιαίτερα της Σταμολάμπρου, ενώ μίλησε και για την πολύχρονη συνεργασία του στο παρελθόν με την νυν προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη.

Χαρούμενος για τη νίκη, αλλά συγκρατημένος ενόψει συνέχειας εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης μετά την επανάληψη του πρώτου τελικού της Α1 Γυναικών κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο  Έλληνας τεχνικός εξήρε τις αθλήτριές του και την πρωταγωνίστρια, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, ενώ μίλησε και για την πολύχρονη συνεργασία του στο παρελθόν, με την νυν προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού:

«Γενικότερα πολύ δύσκολη εβδομάδα. Πραγματικά φέτος όλη η διαδικασία δύσκολη από μόνη της. Είχαμε ένα δυσάρεστο συμβάν που στα 17 χρόνια που είμαι προπονητής το ζω πρώτη φορά, με το προηγούμενο αποτέλεσμα.

Ήταν δύσκολο για όλους μας να το διαχειριστούμε, να κρατήσουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας τα συναισθήματα που μας γεννήθηκαν όταν ακούσαμε την απόφαση.

Φέτος ειδικά στα πλέι οφ μια κατάσταση που η επόμενη μέρα είναι δύσκολη. Δεν ξέρω τι μας ξημερώνει. Έχω κορίτσια με καταπληκτικό χαρακτήρα που με ακούνε και μπορώ να μπω στο μυαλό τους. Δουλέψαμε πολύ στο μυαλό. Έχουμε παίξει πολλές φορές με τον Παναθηναϊκό, γνωριζόμαστε δεν μπορούμε να κρύψουμε πολλά πράγματα.

Δεν στηρίζεται στον έναν η ομάδα μας. Κάθε φορά βγαίνει κι άλλος μπροστά. Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου έκανε καταληκτικό παιχνίδι, όλες είναι όμως πολύ καλές αθλήτριες. Η Άννα Νίκη είναι μια παίκτρια υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών και χαίρομαι που την έχω στην ομάδα μου.

Το μπάσκετ είναι η ζωή της. Κοιμάται και ξυπνάει με το μπάσκετ, πράγμα πολύ σπάνιο για γυναίκα. Είναι μια παίκτρια με αστείρευτο ταλέντο, δεν έχει ταβάνι. Ο εαυτός της την τραβάει πίσω κάποιες φορές όταν το διαχειρίζεται αυτό μέσα στο γήπεδα, μας κάνει όλους να απορούμε με τις τεχνικές της δεξιότητες.

Για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς: «Το επόμενο εντελώς διαφορετικά δεν έχουμε και χρόνο να χαρούμε το παιχνίδι το αφήνουμε πίσω μας να πάμε να ξεκουραστούμε έχουμε κάνει αρκετά λάθη, αντικειμενικά το δεύτερο ημίχρονό μας δεν ήταν καλό. Είναι ένα παιχνίδι που αν κερδίσουμε θα μας δώσει τον τίτλο. Ξέρουμε τη δυσκολίες, εκτός έδρας παιχνίδι εντελώς διαφορετικό και άλλη προσέγγιση. Ψυχικά θεωρώ ότι μπορούμε να προετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο ματς».

Για την σχέση του με την Καπογιάννη, με την οποία έχουν συνεργαστεί επί σειρά ετών: «Σίγουρα είναι κάτι ιδιαίτερο. Η κόουτς Καπογιάννη είναι μια εξαιρετική προπονήτρια, ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Σίγουρα όταν βρίσκεις αντίπαλο συνεργάτη είναι ιδιαίτερο από μόνο του, πολύ περισσότερο σε παιχνίδια Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Εμείς διασκεδάζουμε το παιχνίδι που παίζουμε και προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.