Αποκάλυψη: Το φύλλο αγώνα του περιβόητου πρώτου τελικού Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού (pics)

Το novasports.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του πρώτου τελικού της Α1 γυναικών, ο οποίος με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα επαναληφθεί!

Στα παρακάτω έγγραφα μπορείτε να δείτε την ένσταση που κατέθεσε αρχικά ο Ολυμπιακός για την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου αλλά και αυτή που κατέθεσε και προσώρας κέρδισε ο Παναθηναϊκός σχετικά με την μη κατοχύρωση του καλαθιού της Τσάστιτι Ριντ ως εκπρόθεσμου.

Στις παρατηρήσεις αναφέρεται η υβριστικές επιθέσεις που δέχτηκε το διαιτητικό τρίο των Τσαρούχα, Ανδρικόπουλου και Καλδίρη και κυρίως η αναφορά στην επίμαχη τελευταία φάση, στην οποία η διαιτητική ομάδα έχει γράψει: «Αναφορικά για το τελευταίο σουτ του αγώνα, η άποψη της διαιτητικής ομάδας ήταν ότι το σουτ ήταν εκπρόθεσμο. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, της έλλειψης δυνατής κόρνας του χρονομέτρου του γηπέδου και της απουσίας leds στα ταμπλώ, αποφασίσαμε να πάμε στην κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την άποψη μας. Αφού είδαμε τη φάση αποφασίσαμε ότι όντως το καλάθι είναι εκπρόθεσμο».

Η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή: η ένσταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στο Μονομελές της ΚΕΔ έγινε δεκτή, καθώς στο σκεπτικό της απόφασης του τακτικού μέλους Κώστα Κορομηλά αναφέρεται πως «τη στιγμή της επίτευξης του καλαθιού ο Γ’ διαιτητής Καλδίρης εμφανώς υποδεικνύει στη γραμματεία του αγώνα την κατακύρωση του καλαθιού κάνοντας χρήση του προβλεπόμενου από τον επίσημο κανονισμό της FIBA». Εν τω μεταξύ, η διαιτητική τριάδα του πρώτου τελικού τιμωρήθηκε και δεν θα ξανασφυρίξει φέτος.

Η απάντηση του Ολυμπιακου ήταν να εφεσιβάλλει την απόφαση, όμως η έφεση απορρίθηκε. Οι ερυθρόλευκοι φέρονται αποφασισμένοι να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν WADA και CAS σχετικά με την έκδοση του δελτίου της Όλγας Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες του novasports.gr, οι ερυθρόλευκοι έχουν μηδαμινές πιθανότητες δικαίωσης στο ΑΣΕΑΔ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.