Με Χατζηνικολάου στους τελικούς ο Παναθηναϊκός

Η 39χρονη Ολγα Χατζηνικολάου επιστρέφει στην ενεργό δράση και θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Α1 γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η διεθνής μπασκετμπολίστρια δικαιώθηκε από τον CAS στην προσφυγή που είχε καταθέσει σχετικά με την τιμωρία της με τετραετή αποκλεισμό το 2017 όταν είχε βρεθεί θετική σε έλεγχο ντόπινγκ. Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ έλαβε υπόψη της μια σειρά απαλλακτικών αποφάσεων και άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή της Χατζηνικολάου η οποία μάλιστα θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα της (Ολυμπιακός).

Η ανακοίνωση της Εκτελεστικής επιτροπής:


“Η Εκτελεστική Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη την απαλλακτική απόφαση του ΕΟΚΑΝ για τη καλαθοσφαιρίστρια Όλγα Χατζηνικολάου από τη κατηγορία της χρήσης απαγορευμένης ουσίας, την από 11 – 5 -2021 έγγραφη θέση της FIBA ότι δεν θα ασκήσει ένδικο μέσο κατά της απόφασης αυτής του ΕΟΚΑΝ και δεν θα εμποδίσει την αγωνιστική συμμετοχή της καλαθοσφαιρίστριας, καθώς και την από 12 -5 -2021 απόφαση της ΕΦΙΛΠ, με την οποία έγινε δεκτή η αίτηση θεραπείας της καλαθοσφαιρίστριας και τροποποίησε την επιβληθείσα σε βάρος ποινή (25/2019), θεωρώντας το εκτιθέν μέρος της ποινής ικανό αποδίδοντας την στερηθείσα μέχρι σήμερα φίλαθλη ιδιότητα, αποφασίζει την έκδοση αθλητικού δελτίου της Όλγας Χατζηνικολάου στο αθλητικό σωματείο Παναθηναϊκός ΑΟ”. Λίγη ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την ένταξη της αθλήτριας στην ομάδα και η ίδια έκανε την ακόλουθη δήλωση:


“Είναι πολύ μεγάλη η τιμή για μένα που γίνομαι επίσημα μέλος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Μαλακατέ αλλά και την κόουτς Ελένη Καπογιάννη που με στήριξαν και με έφεραν στην ομάδα.Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να εκπληρώσει τους στόχους του και να παίξω μπροστά στον κόσμο της ομάδας, που πάντα αναγνώριζα ότι ήταν φοβερά υποστηρικτικός στο τμήμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.