Ο τουρκικός «εμφύλιος» ήταν αντάξιος των προσδοκιών αλλά η Μπεσίκτας ευτύχησε να έχει τον Ντέβον Ντότσον σε απίστευτη κατάσταση (22 πόντους, 22 λεπτά, 4/5 δίποντα, 3/4 τρίποντα) και για δεύτερη φορά στο φετινό Eurocup κατάφερε να κερδίσει την Τουρκ Τέλεκομ.
Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης
Η Μπεσίκτας του Αλιμπίγεβιτς έβγαλε εκτός διεκδίκησης της δεύτερης θέσης την Τουρκ Τέλεκομ του Τζαν, εκμεταλλευομένη τον πλουραλισμό της στην επίθεση αλλά και την κυριαρχία της στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Όποτε οι φιλοξενούμενοι μείωναν ή ισοφάριζαν το παιχνίδι (τελευταία επαφή τους με το σκορ το 72-71), η Μπεσίκτας έβρισκε ένα-δύο μεγάλα σουτ για να δημιουργήσει πάλι απόσταση. Στο τέλος, ο Ντότσον «μίλησε» και «υπέγραψε» την πολύ σημαντική νίκη.
Πλέον, η Μπεσίκτας μόνο με ήττα από τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα και πολύ δύσκολο συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να χάσει το πρώτο δίπολο του δευτέρου ομίλου. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος και ο δεύτερος του κάθε όμιλου προκρίνονται απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης ενώ από την 3η έως την 6η θέση στο κάθε όμιλο, θα υπάρξουν νοκ-άουτ παιχνίδια για τα άλλα τέσσερα «εισιτήρια» της 8άδας.
Τα δεκάλεπτα: 19-23, 43-38, 69-60, 91-81
Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης