Πρώτη ήττα για τον Προμηθέα στο BCL (vid)

Αν και η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στην τρίτη περίοδο με 14 πόντους διαφορά δεν άντεξε μέχρι το τέλος και πληγωμένη από τις απουσίες (Χολ, Έλις), ηττήθηκε από την Στρασμπούρ με 83-78.

Αν και η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στην τρίτη περίοδο με 14 πόντους διαφορά δεν άντεξε μέχρι το τέλος και πληγωμένη από τις απουσίες (Χολ, Έλις), ηττήθηκε από την Στρασμπούρ με 83-78.

Ο Προμηθέας παρά την εξαιρετική παρουσία του Μπράουν που έβαλε 30 πόντους και του Κασελάκη που σκόραρε 17, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ, υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα στη διοργάνωση, από την Στρασμπούρ.

Ο Προμηθέας ξεκίνησε νωθρά την αναμέτρηση, αλλά γρήγορα βρήκε τα πατήματά του και προηγήθηκε 13-16 λίγο πριν το τέλος του 10λέπτου. Το 10-0 των Γάλλων δεν τρόμαξε την ομάδα του Γιατρά που έτρεξε δικό της σερί και πήρε γρήγορα ξανά το προβάδισμα, κλείνοντας το ημίχρονο 12 πόντους μπροστά, 29-41.

Με τον Κασελάκη να παίρνει τη σκυτάλη από τον Μπράουν, ο Προμηθέας ανέβηκε στο συν 14 και έδειχνε ότι έχει όσα χρειάζεται για τη νίκη.

Στην τελευταία περίοδο όμως η κούραση και τα φάουλ λύγισαν την ελληνική ομάδα. Δέχθηκε 32 πόντους χωρίς να βρίσκει αντίδοτο για τους Λανγκ και Ενζουλί. Ήταν μπροστά 65-73, 3:30 πριν το τέλος, αλλά το επί μέρους σκορ έκτοτε ήταν 18-5, με αποτέλεσμα οι Πατρινοί να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα.

Η Βίρτους Μπολόνια είναι στην κορυφή του ομίλου, αήττητη και ακολουθούν Στρασμπούρ και Προμηθέας.

Η ομάδα του Γιατρά είχε 10 ριμπάουντ λιγότερα και σούταρε χειρότερα εντός παιδιάς. Οι Γάλλοι είχαν 4 διψήφιους, με τον Τραορέ που ήρθε από τον πάγκο να κάνει επιπρόσθετη ζημιά.

Live Blog Στρασμπούρ – Προμηθέας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.