Η Οστάνδη έβγαλε τα μάτια της με τα χέρια της (video)

Σε ένα άνευ προηγουμένου θρίλερ στο Βέλγιο η Οστάνδη αγκάλιασε την πρόκριση 14 δεύτερα πριν το φινάλε, αλλά τελικά την έστειλε στην μακρινή Κλαϊπέντα. Οι Βέλγοι έχασαν από την Στρασμπούργκ στην παράταση με 100-94 και έμειναν εκτός διοργάνωσης.

Σε ένα άνευ προηγουμένου θρίλερ στο Βέλγιο η Οστάνδη αγκάλιασε την πρόκριση 14 δεύτερα πριν το φινάλε, αλλά τελικά την έστειλε στην μακρινή Κλαϊπέντα. Οι Βέλγοι έχασαν από την Στρασμπούργκ στην παράταση με 100-94 και έμειναν εκτός διοργάνωσης. 

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι Οστάνδη, Στρασμπούργκ και Νεπτούνας ήταν ισόβαθμες. Σε όλες τις ισοβαθμίες οι Βέλγοι είχε το πάνω χέρι. Με νίκη περνούσαν στην επόμενη φάση, ότι κι αν γινόταν στο Νεπτούνας – Μπαϊρόιτ. Οι Λιθουανοί ήθελαν ήττα της Οστάνδης και δική τους νίκη,. ενώ οι Γάλλοι ήθελαν δική τους νίκη και ήττα της Νεπτούνας. 

Οι Λιθουανοί κέρδισαν τους αδιάφορους Γερμανούς! Η Στρασμπούργκ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαν το πάνω χέρι, αλλά η Οστάνδη γύρισε το ματς στην τελευταία περίοδο. 14 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Σβαρτς πέτυχε ένα απίστευτο τρίποντο και οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά με τέσσερις (82-78). Ο Γκριν χωρις αντίπαλο στα επόμενα πέντε δεύτερα πέτυχε λέι απ και μείωσε σε 82-80. Ο κορυφαίος ως εκείνη τη στιγμή Τσέιζ Φίλερ κέρδισε φάουλ και δικαίωμα για δύο βολές (7 δεύτερα πριν το τέλος). Βάζει την πρώτη χάνει την δεύτερη και το σκορ γίνεται 83-80. Η Οστάνδη δεν κάνει φάουλ και στην εκπνοή δέχεται τρίποντο από τον Σερόν 83-83 το παιχνίδι πήγε στην παράταση. 

Εκεί κανένας από τους παίκτες του Τζέρτζια έδειξε να μην πιστεύει στη νίκη. Η Στρασμπούργκ απελευθερωμένη και καθαρά παίζοντας για την τιμή των όπλων έφτασε εύκολα στη νίκη με 100-94. 

Οστάνδη (Τζέρτζια): Ουίλιαμς 10, Λασισί 9(1), Σβαρτς 8(1), Εμβεμά 8(1), Ντεσιρόν 2, Τζόρτζεβιτς 11(1), Κέστελοτ 3(1), Φίλερ 21(4), Μάριτς 2, Τζούρισιτς 20(1). 

Στρασμπούργκ (Κολέ): Σερόν 13(1), Έντι 17(3), Ενζουελί 5(1), Γκριν 15, Λανγκ 18(4), Γκουλμί, Φαλ 15, Τραορέ 17.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.