Έχασε, αλλά παραμένει στο… κόλπο (video)

Ο ΠΑΟΚ μένοντας μακριά από τον καλό εαυτό του, ηττήθηκε με 70-56 από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League, ωστόσο παραμένει «ζωντανός» όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο ΠΑΟΚ μένοντας μακριά από τον καλό εαυτό του, ηττήθηκε με 70-56 από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League, ωστόσο παραμένει «ζωντανός» όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Αστοχία και λάθος επιλογές στοίχησαν στην ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, η οποία πλέον βρίσκεται στο 5-6. Κορυφαίος για τον «Δικέφαλο» ο νεοαποκτηθείς ΜακΦάντεν. 

Ο ΠΑΟΚ αν και σούταρε με χαμηλά ποσοστά ευστοχίας σχεδόν ποτέ δεν έχασε την επαφή με το σκορ. Ναι μεν η Βιλερμπάν οδηγούσε στη μεγαλύτερη διάρκεια την… κούρσα, ωστόσο ο «Δικέφαλος» είχε απαντήσεις. Περιορίζοντας τη δράση του Χοτζ στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου προσπέρασε (22-23), όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι Γάλλοι αντέδρασαν, μπήκαν ξανά σε θέση οδηγού, εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια του ΠΑΟΚ και στο φινάλε του ημιχρόνου αποσπάστηκαν με διαφορά 8 πόντων (39-31).

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε πιο διαβασμένος, αξιοποίησε τα επιθετικά ριμπάουντ και με μπροστάρη τον «ζεστό» ΜακΦάντεν «μάζεψε» τη διαφορά (41-37), όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με το ίδιο… νόμισμα και ξέφυγαν για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά (47-37). Πέινερς, ΜακΦάντεν και Κλάντον βγήκαν μπροστά και ο ΠΑΟΚ με επιμέρους σκορ 10-6 κατάφερε να «ροκανίσει» κάπως τη διαφορά (53-47).

Στην τέταρτη περίοδο το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να… πουλά εύκολα τη μπάλα, η Βιλερμπάν δεν άφηνε αναξιοποίητα τα… δώρα και με μπροστάρη αυτή τη φορά τον Νέλσον ξέφυγε με +11 (59-48) 6:46’’ πριν το τέλος. Χρόνος υπήρχε, ωστόσο ο ΠΑΟΚ με την εικόνα του δεν έδειχνε ικανός να ανατρέψει την κατάσταση. Και έτσι έγινε. Η Βιλερμπάν χωρίς να κάνει κάτι το εντυπωσιακό, παρά να αξιοποιεί τα λάθη του «Δικεφάλου» συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και έφτασε στην 9η φετινή της νίκη στο Basketball Champions League με το τελικό 70-56. 

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 39-33, 53-47, 70-56.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.