Μαρκόπουλος: «Θέλαμε τη νίκη για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Νεπτούνας και την προσπάθεια των παικτών του.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Νεπτούνας και την προσπάθεια των παικτών του. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποστήριξε ότι η απόκτηση του ΜακΦάντεν δεν άλλαξε κάτι αγωνιστικά και οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν με το ίδιο στιλ παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη επί της Νεπτούνας:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια και την καλή εμφάνιση που έφερε και το θεμιτό αποτέλεσμα. Θέλαμε αυτή τη νίκη για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσουμε και για αυτό και οι παίκτες πάλεψαν πολύ δυνατά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το πιο σπουδαίο σημείο του αγώνα ήταν ότι η ομάδα, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε πολύ καλά, έπαιξε πολύ καλή άμυνα, έτρεξε στην επίθεση και βρήκαμε σουτ, γυρίσαμε το αποτέλεσμα και το κρατήσαμε ως το τέλος του αγώνα». 

Για το αν αλλάζει το στιλ παιχνιδιού η προσθήκη του ΜακΦάντεν:
«Εμείς δεν αλλάξαμε τίποτα. Με το ίδιο στιλ παιχνιδιού συνεχίζουμε. Προσπαθούμε να προσαρμοστεί σε αυτά που θέλει η ομάδα. Κάθε παίκτης έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αυτά αναλύουμε για να του δώσουμε την ευχέρεια να μας βοηθήσει και να τον βοηθήσουμε και εμείς». 

Για το αν έχει δώσει στον ΜακΦάντεν τον ρόλο του ηγέτη:
«Σε κάθε παιχνίδι, αν δείτε από την αρχή της περιόδου, διαφορετικοί παίκτες σε διαφορετικές μέρες παίζουν καλά. Ο παίκτης δεν είναι μηχανή. Το θέμα είναι εμείς αν έχουμε σε καλύτερη δυνατή διάρκεια τους παίκτες, να είμαστε όλοι μαζί για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε». 

Για το γεγονός ότι και σήμερα ο ΠΑΟΚ είχε μικρό αριθμό ασίστ:
«Ήταν μια ομάδα, που δε μας άφησε να τρέξουμε. Πετύχαμε ορισμένα καλάθια μακριά από το καλάθι των αντιπάλων. Ήξεραν οι αντίπαλοι ότι είμαστε μια ομάδα που παίζει κοντά στο καλάθι, έκλεισαν τη ρακέτα και μας έδωσαν ευκαιρίες να σουτάρουμε. Αυτό κάναμε και ήταν φυσιολογικό να μην έχουμε τις ασίστ που θέλαμε».

Για τη μηδενική συμμετοχή του Τέιλορ και σήμερα:  
«Δεν έχει αλλάξει κάτι. Παίζουν άλλοι παίκτες που νομίζουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι πιο έτοιμοι για αυτούς τους αντιπάλους. Είναι και άλλοι παίκτες που δεν παίζουν».

Οι δηλώσεις του Θαντ ΜακΦάντεν:

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, ειδικά το σημερινό για την προσπάθεια που κάνουμε για την πρόκριση. Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος γιατί ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ήταν, όμως, ένα παιχνίδι ακόμα, πρέπει να το βάλουμε πίσω και να κοιτάξουμε το επόμενο». 

Για το ημίχρονο που του «έκοψε τη φόρα» στο σκοράρισμα:
«Για αυτό αγαπάω το μπάσκετ. Πρέπει να μπορέσεις να ακολουθήσεις τη ροή του αγώνα. Το μπάσκετ είναι πολλά περισσότερα από το σκοράρισμα, είναι η ομαδική δουλειά. Όλο αυτό βγήκε από δουλειά σήμερα. Δε με απασχολεί τόσο το σκοράρισμα, όσο η νίκη».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα:
«Ήταν πολύ εύκολο. Όλα ξεκινούν από του ανθρώπους της ομάδας. Από το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου. Έχουμε εξαιρετικά παιδιά στην ομάδα. Όλοι με έχουν βοηθήσει, με έχουν κάνει να αισθανθώ σαν οικογένεια. Είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστείς όταν νιώθεις καλοδεχούμενος. Χρειάζεται λίγος χρόνος παραπάνω για να μάθω και εγώ τους συμπαίκτες μου, αλλά νιώθω καλοδεχούμενος».

Για το αν ήθελε να γυρίσει το χρόνο πίσω και να ερχόταν στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι:
«Έχω βαθιά πίστη στον Θεό και πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ίσως τώρα να είναι πιο εύκολο να το πούμε, αλλά δεν ξέρουμε πως θα ήταν αν δεχόμουν το καλοκαίρι. Τώρα είμαστε σαν οικογένεια εδώ, αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι θα γινόταν αν έπρεπε να γυρίσω το χρόνο πίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα την επιλογή αυτή τη στιγμή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.