Αντομάιτις: «ΜακΦάντεν και λάθη»

Στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Θαντ ΜακΦάντεν και τα πολλά λάθη της Νεπτούνας στάθηκε ο Νταΐνιους Αντομάιτις μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Θαντ ΜακΦάντεν και τα πολλά λάθη της Νεπτούνας στάθηκε ο Νταΐνιους Αντομάιτις μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. 

Οι δηλώσεις του προπονητή των Λιθουανών στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μας λάθος το κάναμε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πιστεύω ότι πήγαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και στα πρώτα πέντε της δεύτερης περιόδου γιατί παίξαμε με τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ. Ως το τέλος του ημιχρόνου, όμως, είχαμε σημαντικό πρόβλημα στο πως θα αντιμετωπίσουμε τον ΜακΦάντεν.

Ατομικά και ομαδικά και αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Το δεύτερο είναι τα πολλά λάθη. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πετύχει εύκολους πόντους, περίπου 20. Ήταν φθηνά λάθη που έδωσαν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και να αυξήσει τη διαφορά».

Για την εμφάνιση του ΜακΦάντεν:
«Είναι κλασικός σκόρερ. Είδαμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το, είδαν όλοι οι παίκτες, το επισημάναμε ότι αγωνίζεται με επικίνδυνο τρόπο για κάθε ομάδα. Πρέπει να παίζεις έξυπνα στο μπάσκετ. Αντιμετωπίσαμε με χαζό τρόπο το παιχνίδι. Ενώ είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε φάουλ, του δώσαμε τη δυνατότητα να πετύχει τρίποντα, να πλησιάσει το καλάθι μας και δεν τον αντιμετωπίσαμε καθόλου σωστά».

Οι δηλώσεις του Γκραντ:

«Πιστεύω ότι καταφέραμε να επιστρέψουμε στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν κάναμε σωστά όλα τα εκείνα τα μικρά πράγματα για να πάρουμε τη νίκη». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.