«Απέδρασε» από τη Μούρθια η Καρσίγιακα (video)

Σε ένα παιχνίδι με νεύρα, αντιαθλητικά φάουλ, τεχνικές ποινές, πάμπολλες αλλαγές στο προβάδισμα και ένα έξτρα πεντάλεπτο, η Καρσίγιακα επικράτησε με σκορ 96-91 της Μούρθια και έκανε σπουδαίο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Σε ένα παιχνίδι με νεύρα, αντιαθλητικά φάουλ, τεχνικές ποινές, πάμπολλες αλλαγές στο προβάδισμα και ένα έξτρα πεντάλεπτο, η Καρσίγιακα επικράτησε με σκορ 96-91 της Μούρθια και έκανε σπουδαίο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.
 
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 7 πόντους διαφορά στο ημίχρονο (32-39), απέναντι σε μια Μούρθια που σούταρε πολύ άσχημα από μακριά και δεν είχε ηρεμία στο παιχνίδι της (τραυματίας ο Όλεσον). Οι Ισπανοί αντέδρασαν στην τρίτη περίοδο, βοηθούμενοι από την επιλογή του Ιμπόν Ναβάρο να χαμηλώσει το σχήμα και πήραν με τη σειρά τους κεφάλι στο σκορ με 56-55 με ηγέτη τον πρώην παίκτη του Ρεθύμνου, Σαρλόν Κλουφ.
 
Μάλιστα, έφτασαν να προηγούνται και με 7 πόντους διαφορά στην τέταρτη περίοδο, αλλά με τον Τζάροντ Τζόουνς να βοηθά τον ασταμάτητο Κένεντι στην επίθεση η Καρσίγιακα επέστρεψε και ισοφάρισε σε 77-77 στο τελευταίο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος Μπενίτε έκανε το 80-77 με μεγάλο τρίποντο, αλλά ο Τζόουνς είχε απάντηση (80-80). Ο Μπενίτε προσπάθησε για το σουτ της νίκης, δέχτηκε μπλοκ, οι Τούρκοι βγήκαν στο ανοιχτό γήπεδο αλλά ο Τουρέν αστόχησε στο σουτ νίκης σε νεκρό χρόνο.
 
Στο έξτρα πεντάλεπτο ο απολαυστικός Κένεντι πήρε βοήθεια από μεγάλο τρίποντο του Γουντ για το 87-91, η Μούρθια αγχώθηκε και η Καρσίγιακα πανηγύρισε χωρίς περαιτέρω δράματα την τέταρτη της νίκη σε 5 αγωνιστικές στη φετινή διοργάνωση.
 
Για τους νικητές ο Κένεντι είχε 30 πόντους (9/14 σουτ, 12/15 βολές), 13 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 35 αξιολόγηση, ενώ ο Τζόουνς 23 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. «Διψήφιοι» ήταν επίσης οι Τουρέν (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Γουντ (10) και Ουγκουρλού (10).
 
Για την Μούρθια Χάνα και Κλουφ μέτρησαν από 21 πόντους, ενώ μοιραίος ήταν ο παρολίγον ήρωας Μπενίτε με 3/14 σουτ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.