Καντζούρης: “Πρέπει ο καθένας μας να κάνει μία προσωπική υπέρβαση”

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για το δεύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Τόφας για τα play-in του BCL, αλλά και για τις απουσίες της "Βασίλισσας".

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Προύσα για την αναμέτρηση με την Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη. Ο προπονητής της “Ένωσης”, Ηλίας Καντζούρης αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για το παιχνίδι στην Τουρκία, αλλά και τις απουσίες των “κιτρινόμαυρων”.

«Αντιμετωπίζουμε μία σκληρή ομάδα. Γνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Βρισκόμαστε μπροστά σ’ έναν πολύ μεγάλο στόχο για την εφετινή περίοδο και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και αγωνιστικά και πνευματικά, προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας. Δε θα είναι εύκολο, αλλά θα τα δούμε όλα μέσα στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ και στη συνέχεια πρόσθεσε για τις απουσίες της ομάδας: «Πρέπει να διαχειριστούμε τα προβλήματά μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Τα προβλήματα είναι μέσα στη ζωή μιας μεγάλης ομάδας. Θεωρώ, ότι μέσα από τις αντικειμενικές δυσκολίες, και κατά βάση αυτές των απουσιών, πρέπει ο καθένας μας να κάνει μία προσωπική υπέρβαση, και ενεργειακά και πνευματικά, για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στο στόχο της».

Το παιχνίδι Τόφας-ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (10/01, 19:00). Η “Ένωση” χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να βρεθεί στη φάση των “16” της BCL, αν ηττηθεί τότε το παιχνίδι θα οδηγηθεί σε τρίτο παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.