ΑΕΚ-Καρσίγιακα 80-72: Το τέλειο δεύτερο ημίχρονο, η ανατροπή από το -25 και η… πρόκριση! (hls)

H AEK βρέθηκε στο -25 στο ξεκίνημα του αγώνα με την Καρσίγιακα (10-35), αλλά κατόρθωσε να ξεπεράσει το αρχικό «σοκ», να κερδίσει την τουρκική ομάδα και να προκριθεί στο play-in τουρνουά του Basketball Champions League ως 2η από τον 2ο Όμιλο.

Η ΑΕΚ έπαιξε εκπληκτικό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο, ξεπέρασε το «σοκ» του -25 και έκανε μία τεράστια ανατροπή που της χάρισε την πρόκριση στο play-in τουρνουά του Basketball Champions League.

Το επιμέρους σκορ 56-32 στο δεύτερο ημίχρονο λέει όλη την αλήθεια για το απίστευτο μπάσκετ που έπαιξαν οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη μετά την ανάπαυλα. Στο πρώτο μέρος η Ένωση δεν μπορούσε να σκοράρει με τίποτα (9/31 σουτ εντός πεδιάς) αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική, λες και από τα αποδυτήρια βγήκε μία άλλη ομάδα στο κλειστώ των Άνω Λιοσίων, η οποία ήταν έτοιμη να κάνει τα πάντα στο παρκέ για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Πρώτος σκόρερ για τους «κιτρινόμαυρους» ο Ακίλ Μίτσελ με 25 πόντους και 14 ριμπάουντ σε μία μεγαλειώδης προσωπική εμφάνιση. Διψήφιοι με 13 πόντους έκαστος και οι Γιάνις Στρέλνιεκς, Κένι Γουίλιαμς. Στους 10 πόντους σταμάτησε με βολές στο τέλος ο Δημήτρης Φλιώνης.

Για την Καρσίγιακα, που προκρίθηκε επίσης στο play-in τουρνουά του BCL ως 3η, ο Τζέιλον Μπράουν (17 πόντους) και ο Μπράιαν Ανγκόλα (11 πόντους, 4 ριμπάουντ) «διασώθηκαν».

Τα δεκάλεπτα: 9-20, 24-40, 50-56, 80-72

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.