Ο Πέτεγουεϊ ευχήθηκε καλή τύχη στον Γούνταρντ για το F4 του BCL (vid)

Το Φάιναλ Φορ του ΒCL είναι προ των πυλών, το Μπιλμπάο έχει μετατραπεί σε ένα μπασκετικό επίκεντρο και οι ιστορίες δε θα μπορούσαν παρά να φωτίζουν τις ιδιαίτερες πτυχές της διοργάνωσης.

Πέρσι, ο Τζειμς Γούνταρντ αγωνίστηκε για 7 αγωνιστικές στην ελληνική Α1 με το Περιστέρι… Ένα οικογενειακό πρόβλημα και η αγωνία του να βρεθεί δίπλα στη σύζυγό του που γεννούσε, δεν του επέτρεψε να μακροημερεύσει στα δυτικά προάστια, αλλά η τύχη τον φέρνει αυτές τις ημέρες στο Μπιλμπάο.

Μετά τη θητεία του στο Περιστέρι, ο Γούνταρντ βρήκε συμβόλαιο στην Λούντβι, με την οποία διανύει μία εξαιρετική σεζόν και είναι βασικό γρανάζι στην επιτυχία της γερμανικής ομάδας που την έφερε στο Μπιλμπάο.

Ένας από τους δύο παίκτες που συνυπήρξε με τον αμερικανό στο κλειστό της οδού Κένεντι ήταν ο Τέρελ Πέτεγουεϊ, ο οποίος μέσα από το βίντεο που ακολουθεί στέλνει τις καλύτερες ευχές του στον πρώην συμπαίκτη του ενόψει του Φάιναλ Φορ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την πλευρά του ο Γούνταρντ ανέφερε:

“Η εμπειρία που είχα στην Ελλάδα ήταν πολύ καλή. Η Αθήνα είναι μία έξοχη πόλη, οι φίλαθλοι του Περιστεριού εξαιρετικοί και το κλαμπ φανταστικό” είπε ο Τζέιμι Γούνταρντ από το Μπιλμπάο και πρόσθεσε: “Συνολικά ήταν μία πολύτιμη εμπειρία για εμένα, και μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω σε πολύ υψηλό επίπεδο”.

Όσο για το Φάιναλ Φορ: “Η συμμετοχή στο Φάιναλ Φορ σημαίνει πάρα πολύ για εμένα. Όλη η υποστήριξη που έχουμε από τις υπόλοιπες γερμανικές ομάδες, αλλά και φυσικά τους φιλάθλους, εκπροσωπώντας τη Γερμανία σε αυτό το Φάιναλ Φορ είναι συγκλονιστική. Σημαίνει πάρα πολλά για εμάς και μας δίνει τεράστιο κίνητρο. Το μόνο που απομένει τώρα είναι να νικήσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.